Keiharde wraakfilm Peppermint woensdag 10 februari te zien op Veronica

Keiharde wraakfilm Peppermint woensdag 10 februari te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en Google Play

Kijktip :

Hoewel Sigourney Weaver al in 1979 bewees dat vrouwen wel degelijk een actieheld kunnen zijn met de klassieker Alien, zien we nog altijd (te) weinig actiefilms met vrouwen in de hoofdrol. Gelukkig verscheen de lekkere knokfilm Peppermint in 2018, met Jennifer Garner als engel der wrake. De film is woensdag te zien op Veronica en je kunt Peppermint streamen via Pathé Thuis en Google Play.

Het verhaal
Bankbediende Riley North en haar man hebben financiële problemen. Desondanks gaat die laatste niet in op een aanbod om drugsbaron Diego Garcia te beroven. Garcia krijgt lucht van het complot en laat een moordaanslag plegen op Riley's man, waarbij niet alleen hij maar ook hun tienjarige dochter wordt doodgeschoten. Wanneer Riley uit haar coma ontwaakt, traint ze jarenlang om zich te kunnen wreken op de daders. Na vijf jaar zet ze haar wraakplan om in actie. Ze stopt niet voor de bendeleden die de moorden pleegden, de advocaten die de daders vrijuit hielpen gaan en de corrupte politie hun dodelijk lot ondergaan.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
Van alle Hollywoodactrices is Jennifer Garner één van de onwaarschijnlijkste om een keiharde vechtersbaas te spelen. Het is ongeveer hetzelfde als Tom Hanks een koelbloedige seriemoordenaar laten vertolken; beiden behoren in de algemen opinie tot de aardigste mensen in Hollywood. Toch slaagt Garner er prima in te overtuigen als actieheld in een film die het niet van zijn originele verhaal moet hebben. Op sommige momenten is het wat voorspelbaar, maar de prima gefilmde actie maakt veel goed.

Cast
Naast Jennifer Garner (Love, Simon) en John Ortiz (Ad Astra) zijn ook John Gallagher Jr. (10 Cloverfield Lane) en Juan Pablo Raba (Shot Caller) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Pierre Morel (Taken).

Peppermint (2018) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is op woensdag 10 februari om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 101 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Keiharde wraakfilm Peppermint woensdag 10 februari te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV