Dinsdag in M: Twan Huys over tweede afzettingsprocedure tegen Donald Trump

Dinsdag in M: Twan Huys over tweede afzettingsprocedure tegen Donald Trump
Dit zijn de gasten van dinsdag 9 februari

Kijktip :

Welke politieke partijen grijpen straks de macht? In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen ontvangt talkshow M de lijsttrekkers. Vanavond de beurt aan Wopke Hoekstra van het CDA. Bekijk hieronder wie nog meer te gast zijn vanavond, woensdag 9 februari.

DE GASTEN IN M - DINSDAG 9 FEBRUARI

  • Homo-emancipatie in Nederland? M bespreekt het met oud-burgemeester van Amsterdam Job Cohen, D66 Kamerlid Boris Dittrich, en vier mannen die getrouwd zijn.

  • In de Amerikaanse Senaat is vandaag het tweede impeachment-proces tegen Donald Trump begonnen. Hij wordt beschuldigd van het 'aanzetten tot een opstand' op 6 januari, toen aanhangers van Trump het Capitool bestormden. Nooit eerder werd tegen een Amerikaanse president twee keer een zo'n proces in gang gezet. We bespreken de laatste ontwikkelingen Twan Huys.

  • Welke politieke partijen grijpen straks de macht? In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen ontvangen we bij M de lijsttrekkers. Vanavond de beurt aan Wopke Hoekstra van het CDA. Wat wil de partij, onder zijn leiding, gaan veranderen?

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in M: Twan Huys over tweede afzettingsprocedure tegen Donald Trump of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV