Dinsdag in Jinek: Amara Onwuka over de beste schaatsplekken in Nederland

Dinsdag in Jinek: Amara Onwuka over de beste schaatsplekken in Nederland
Dit zijn de gasten van dinsdag 9 februari

Kijktip :

Nadat we de afgelopen dagen enorm in de ban waren van de sneeuw neemt nu de schaatskoorts het over. Wanneer kunnen we schaatsen en waar? Eva Jinek praat erover met meteoroloog Amara Onwuka en met Erik Ekkel. Erik houdt al jaren een website bij met de beste schaatsplekken. Bekijk hieronder wie er vanavond nog meer te gast zijn bij Jinek aan tafel.

De gasten in Jinek van dinsdag 9 februari

  • Nederland is al dagen in de ban van het winterse weer en de (dikke) laag sneeuw. Dat betekent ook dat we glibberend en glijdend naar ons werk gaan, of even naar de supermarkt, maar hoe zorgen we dat we veilig zijn tijdens deze winterse omstandigheden? We bespreken het met Robert Doornbos.

  • ESA is op zoek naar nieuwe astronauten. Vooral vrouwen en mensen met een lichamelijke beperking worden door ESA aangemoedigd om zich aan te melden. Wetenschapsjournaliste Anna Gimbrère wil zich ook aanmelden. Waarom? Vanavond vertelt ze er alles over.

  • Onze coronavaccins worden soms op amateuristische wijze vervoerd, bijvoorbeeld door de plaatselijke cateraar. Hoe kan dit? Léon Tinke, voorzitter van de brancheorganisatie van farmaceutische groothandels, maakt zich zorgen.

  • Het was een roerige dag in politiek Den Haag. Zo is vandaag definitief besloten dat de avondklok wordt verlengd én Forum voor Democratie ligt onder vuur. We bespreken de laatste ontwikkelingen met politiek verslaggever van RTL Nieuws Floor Bremer en met politiek commentator van de Telegraaf Wouter de Winther.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Amara Onwuka over de beste schaatsplekken in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV