Nieuw op Netflix: Alles is zoals het zou moeten zijn vanaf 11 februari te zien

Nieuw op Netflix: Alles is zoals het zou moeten zijn vanaf 11 februari te zien
Met Barbara Sloesen en Jan Kooijman

Film :

Vanaf 11 februari staat de film Alles is zoals het zou moeten zijn op Netflix. In drie maanden tijd (na de eerste corona-lockdown) wist deze Nederlandse romcom ruim 250.000 mensen naar de bioscopen te trekken. De verfilming van het romandebuut van Daphne Deckers is donderdag al te zien op de streamingdienst met de rode N!

Lees hier welke films en series je nieuw kunt streamen op Netflix.

Het verhaal
Het is over en uit. Iris zwelgt in zelfmedelijden wanneer haar vriend haar verlaat na de bevalling. Dan staat ineens de knappe hondenuitlater Douwe voor haar neus. Een man ver beneden haar stand, maar toch wel erg charmant. Toch wil ze nog afrekenen met haar overspelige ex.

Cast
Naast Barbara Sloesen (Verliefd op Cuba) en Jan Kooijman (Toscaanse bruiloft) zijn ook Sanne Langelaar (Groeten van Gerri), Jelle de Jong (Michiel de Ruyter) en Victoria Koblenko (Huisvrouwen bestaan niet) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Ruud Schuurman (100% Coco New York).

Actrice Barbara Sloesen als Iris in de film 'Alles is zoals het zou moeten zijn'

Vanaf 11 februari 2021 is de film Alles is zoals het zou moeten zijn te streamen op Netflix. Genre: Komedie, Drama. Tijdsduur: 108 minuten. IMDb-score: 5,7.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: Alles is zoals het zou moeten zijn vanaf 11 februari te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier