Groots sci fi-spektakel Transformers zie je donderdag 20 mei op Spike

Groots sci fi-spektakel Transformers zie je donderdag 20 mei op Spike
Ook te streamen via Amazon Prime en Netflix

Kijktip :

Michael Bay is een populair slachtoffer in de filmwereld. Bijna al zijn films worden verguisd door de serieuze critici, die niets meer dan een golf van explosies en gebrek aan logica zien. Toch heeft Bay regelmatig een prima film gemaakt, zoals de eerste Transformers-productie uit 2007. Dit sf-spektakel is donderdag te zien op Spike en je kunt Transformers streamen via onder meer Amazon Prime en Netflix.

Lees hier op welk kanaal Spike te vinen is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
De enthousiaste jongeman Sam Witwicky (gespeeld door Shia LaBeouf) is dolblij met zijn eerste auto, maar zijn mond valt open van verbazing als blijkt dat deze bolide zichzelf kan transformeren tot een enorme robot. Deze Transformer is afkomstig van de buitenaardse planeet Cybertron, waar de goedaardige Autobots onder leiding van Optimus Prime een meedogenloze strijd voeren tegen de Decepticons van de kwade Megatron. Deze allesverwoestende strijd heeft zich nu echter verplaatst naar planeet Aarde...

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Regisseur Michael Bay is van het stramien "van dik hout zaagt men planken": spetterende actie is voor hem belangrijker dan de flinterdunne verhaaltjes die hij vertelt. Soms levert dat prima films op, zoals The Rock (1996) en 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016). Ook Transformers is een uiterst degelijke productie. De film kreeg zelfs drie Oscarnominaties (voor Beste Geluid, Beste Geluidseffecten en Beste Special Effects). Voeg daar de aanwezigheid van de prachtige Megan Fox aan toe en je hebt een leuke filmavond.

Cast
Naast Shia LaBeouf (The Peanut Butter Falcon) en Josh Duhamel (Love, Simon) zijn ook Megan Fox (Teenage Mutant Ninja Turtles) en Rachael Taylor (Gold) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Michael Bay (6 Underground).

Transformers (2007) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op donderdag 20 mei om 20.00 uur te zien op Spike. Genre: actie, science fiction. Speelduur: 144 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Groots sci fi-spektakel Transformers zie je donderdag 20 mei op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV