Woensdag in Jinek: o.a. Michiel Vos over 'Framing Britney Spears'

Woensdag in Jinek: o.a. Michiel Vos over 'Framing Britney Spears'
De gasten van woensdag 10 februari

Kijktip :

De documentaire over Britney Spears is uitgekomen in de VS en de hele wereld staat op zijn kop. Michiel Vos en Carolien Borgers vertellen wat hierin te zien is. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - woensdag 10 februari

  • Met nog maar iets meer dan een maand te gaan, lijken de verkiezingen van 17 maart een feit. Maar het rommelt op de achtergrond. OMT-leden en burgemeesters maken zich zorgen over besmettingen en de Partij voor de Dieren spande vandaag een kort geding om te eisen dat iedereen per post kan stemmen.Fons Lambie, politiek verslaggever RTL Nieuws, en Gerard Spong, strafrechtadvocaat, schuiven aan.
  • De onthullende documentaire Framing Britney Spears over de popprinses is wereldnieuws. We bespreken vanavond alles wat je van de documentaire wil weten met Michiel Vos en Carolien Borgers.
  • Ondanks corona zijn vrijwel alle topschaatsers ter wereld morgen bij de WK Afstanden in Heerenveen.Annette Gerritsen en Mark Tuitert vertellen vanavond over deze sportbubbel!

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: o.a. Michiel Vos over 'Framing Britney Spears' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier