Raya and the Last Dragon op Disney Plus: Releasedatum, trailers, cast, verhaal en nieuws

Raya and the Last Dragon op Disney Plus: Releasedatum, trailers, cast, verhaal en nieuws
Wat weten we al over deze film?

Nieuws :

De volgende animatiefilm van Disney staat al weer voor de deur. Nadat Disney+ de Pixar-film Soul gratis naar de dienst bracht, moeten we voor de eerstvolgende film weer extra betalen. Wat weten we al over Raya and the Last Dragon? Gids.tv geeft je het allerlaatste overzicht.

Lees hier waar je Raya and the Last Dragon kunt kijken.

Releasedatum

De nieuwe film komt op 5 maart beschikbaar op Disney+, de streamingdienst van Disney. De film zou tegelijkertijd in de bioscoop uitkomen, maar deze zijn nog niet open.

Lees hier vanaf 5 maart de recensie van Raya and the Last Dragon.

De film is niet gratis te bekijken op Disney Plus, want de film is alleen beschikbaar met VIP-toegang. Waarschijnlijk betaal je voor deze film 30 euro. Dit is eenmalig: daarna kun je de film onbeperkt kijken.

Trailers en beeldmateriaal

De eerste volledige trainer verscheen in januari van dit jaar. Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk de poster, die uitkwam in januari 2021, hieronder.

Cast van Raya and the Last Dragon

De hoofdrol van Raya wordt gespeeld door Kelly Marie Tran (Star Wars Episode VII: The Last Jedi). Draakje Sisu wordt gespeeld door Awkwafina (Crazy Rich Asians). Verder zijn onder meer Sandra Oh, Gemma Chan en Benedict Wong te horen in de film.

Verhaal van Raya and the Last Dragon

De officiële synopsis van Raya and the Last Dragon luidt als volgt:

Het verhaal speelt zich af in Kumandra. Daar vormen vijf verschillende clans het Land van de Draak. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een avontuurlijke zoektocht start om haar ooit zo mooie wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

Raya and the Last Dragon is vanaf 5 maart te zien op Disney+. Lees hier waar je Raya and the Last Dragon kunt streamen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Raya and the Last Dragon op Disney Plus: Releasedatum, trailers, cast, verhaal en nieuws of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier