Nieuw programma Homestead Rescue: Raney Ranch vanaf vrijdag te zien op Discovery

Nieuw programma Homestead Rescue: Raney Ranch vanaf vrijdag te zien op Discovery
Familie Raney bouwt nieuwe ranch

Kijktip :

Discovery zendt vanaf vrijdag 12 februari het nieuwe programma Homestead Rescue: Raney Ranch uit. De familie Raney kennen we al uit Homestead Rescue, waarin ze andere mensen helpen bij het opknappen van hun huis, maar dit keer besluiten ze hun eigen ranch aan te pakken.

Klif
Marty Raney heeft een bijzondere wens. Hij wil het nieuwe huis bouwen op een klif van honderd meter hoog, want daar is meer zon - en dat is cruciaal als je in Alaska woont én afhankelijk bent van zonne-energie. Er zijn echter nog meer ambities, want Marty wil samen met zijn vrouw Mollee en de kinderen in een volledig zelfvoorzienende homestead wonen. Hier moeten meerdere generaties in kunnen wonen.

Levensgevaarlijk
Het wordt een helse klus, want Marty en co hebben maar vijf weken de tijd tot ze weer bezig moeten met andere homestead-klussen. Een gekochte houtzaagmolen moet het allemaal wat makkelijker maken, maar er is een probleempje. Het gevaarte weegt 3500 kilo en moet eerst over de snelstromende rivier worden vervoerd. Marty durft het wel aan, maar hij lijkt zich te verkijken op de levensgevaarlijke onderneming...

Het nieuwe programma Homestead Rescue: Raney Ranch is vanaf vrijdag 12 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV