SBS6 zendt VriendenLoterij Dansmarathon 50 uur live uit op televisie

SBS6 zendt VriendenLoterij Dansmarathon 50 uur live uit op televisie
100 koppels starten loodzwaar dansspektakel voor geld en goed doel

Nieuws :

SBS6 gaat bijzondere reality-tv uitzenden dat draait om survival of the fittest. De VriendenLoterij Dansmarathon zal laten zien hoe er 50 uur non-stop gedanst wordt, en dit wordt allemaal live op tv uitgezonden.

Zwaarste en langste dancespektakel ooit live op tv
Dit programma belooft het grootste, zwaarste en vooral langste dansspektakel te worden dat ooit op live op de Nederlandse televisie is uitgezonden. Er klinkt muziek van bekende dj’s en artiesten en 100 koppels gaan los. Het stel dat het langst op de dansvloer staat wint een grote geldprijs, maar er is ook een goed doel aan de show verbonden. Welk goed doel door de dansmarathon wordt gesteund, wordt later bekendgemaakt.

Zelf dansen met een BN’er?
De dansshow belooft een behoorlijke uitputtingsslag te worden, de dansers krijgen maar een paar korte pauzes en strenge scheidsrechters kijken toe. Je krijgt niet alleen te zien wat er op de dansvloer gebeurt, maar je volgt de dansers ook korte periodes backstage om ze beter te leren kennen. Heel Nederland kan meedansen, inzamelacties opzetten of een dansje met een bekende Nederlander kopen. John de Mol liet eerder al weten dat hij werkte aan een dansmarathon die is gebaseerd op de film They Shoot Horses, Don't They? uit 1969.

De VriendenLoterij Dansmarathon is naar verwachting in de herfst van 2021 te zien bij SBS6. Als er meer bekend is over de VriendenLoterij Dansmarathon, lees je dat bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op SBS6 zendt VriendenLoterij Dansmarathon 50 uur live uit op televisie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier