Gordon en Estelle Cruijff vormen nieuw tv-duo

Gordon en Estelle Cruijff vormen nieuw tv-duo
Samen op zoek naar budgetreizen

Nieuws

Voor het nieuwe RTL 4-programma Gordon & Estelle: Weg Ermee! is het duo op zoek naar vakantiegangers die in de komende maanden een stedentrip gaan maken. Meer uiteenlopende groepen en met een zeer beperkt budget gaan ze op reis door Europa.

In de komende maanden gaan Gordon en Estelle Cruijff mee met vriendengroepen, stellen, singles, collega’s en andere gezelschappen die een midweek of een lang weekend op vakantie gaan. Samen laten ze zien dat je ook ‘voor weinig’ een leuke vakantie kunt hebben. Daarvoor zullen de twee zich volledig moeten schikken naar de groep waarbij ze aansluiten. Ze doen mee aan alle activiteiten die gepland staan, eten hetzelfde eten en slapen in hetzelfde hostel, appartement of tent.

Gordon

RTL is nu op zoek naar mensen die in februari, maart of april een korte vakantie vieren, waarbij Gordon en Estelle kunnen aansluiten. Ze zijn op zoek naar leuke, gezellige of bijzondere mensen die op reis gaan. Alles is mogelijk: van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiereünie tot een natuurtrip of religieuze reis. Vakantiegangers die wel zinnen hebben in een paar dagen plezier met Gordon en Estelle kunnen zich hier aanmelden.

Gordon & Estelle: Weg Ermee! is in het voorjaar te zien op RTL 4. Meer info over de uitzendtijden volgt. Houd daarvoor Gids.tv in de gaten.

Tags: tent, vakantie, budget, appartement, slapen, stedentrip, gordon, rtl4, europa, eten, estelle cruijff, reis

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »