Cabaretvoorstelling The Best Of van Najib Amhali zaterdag te zien op SBS6

Cabaretvoorstelling The Best Of van Najib Amhali zaterdag te zien op SBS6
De beste grappen van Marokkaanse cabaretier

Kijktip :

Nog altijd kunnen we elke zaterdag genieten van een cabaretvoorstelling op SBS6. Deze week (13 februari) haalt de zender een wat oudere voorstelling van Najib Amhali van stal: 'The Best Of'. Hierin vertelt de Marokkaanse cabaretier zijn beste grappen.

The Best Of van Najib Amhali gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Populariteit
In 1998 debuteerde Amhali al in de Nederlandse theaters met de voorstelling 'Vol = vol'. De populariteit van de cabaretier kende bijna geen grenzen in het eerste decennium van deze eeuw. Achtereenvolgens wist hij met de shows 'Veni Vidi Vici', 'Freefight', 'Most Wanted' en 'Zorg dat je erbij komt' avond na avond uitverkochte zalen te trekken.

Lees verder onder de video's.

Genie
Nog altijd is Amhali, ondanks de persoonlijke problemen (de laatste jaren worstelde hij met allerlei verslavingen), één van de populairste grappenmakers van ons land. In 'The Best Of' bundelde het genie uit Krommenie, de Marokkaan uit de Jordaan het beste van zijn voorgaande shows in één spetterende liveshow. De leukste sketches en de allerbeste grappen komen voorbij.

De voorstelling The Best Of van Najib Amhali is op zaterdag 13 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de hele voorstelling The Best Of van Najib Amhali terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cabaretvoorstelling The Best Of van Najib Amhali zaterdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier