Hartverwarmende comedy The Best Exotic Marigold Hotel zaterdag te zien op SBS9

Hartverwarmende comedy The Best Exotic Marigold Hotel zaterdag te zien op SBS9
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Een flinke portie feelgood doet niemand kwaad en dus is het een goed idee om zaterdagavond op de bank te ploffen met de hartverwarmende comedy The Best Exotic Marigold Hotel op SBS9. De bijna bejaarde cast zorgt voor veel lachsalvo's en geweldige momenten, waarna je met een gelukzalig gevoel je bed in stapt. Je kunt The Best Exotic Marigold Hotel streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Zeven gepensioneerde Britten laten zich verleiden om hun oude dag te slijten in het luxueus gerenoveerde Marigold Hotel in het Indiase Jaipur. Aangekomen op hun exotische bestemming blijkt dat hun nieuwe onderkomen toch niet aan de verwachtingen voldoet. De restauratie van het hotel is immers stilgevallen, omdat de onstuimige manager Sonny Kapoor in conflict ligt met de aannemer. Luxe vinden de gepensioneerden dus niet in India, maar wel verrassende levenslessen, rust en liefde.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Een film met vrijwel uitsluitend bejaarde Britse acteurs, die zich grotendeels afspeelt in India? In Hollywood zou dat idee vrijwel meteen afgeschoten worden door de hoogste studiobazen. In Groot-Brittannië werd echter besloten om de film tóch te maken. Daar is al vaker bewezen dat films met een seniorencast, zoals Calendar Girls (2003), een hit kunnen worden. En dat is precies wat The Best Exotic Marigold Hotel ook werd. Het succes is - ironisch genoeg - juist te danken aan die fantastische cast op leeftijd.

Cast
Naast Dev Patel (Lion) en Judi Dench (Skyfall) zijn ook Bill Nighy (About Time), Maggie Smith (Downton Abbey) en Tom Wilkinson (Michael Clayton) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door John Madden (Shakespeare in Love).

The Best Exotic Marigold Hotel (2012) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is op zaterdag 13 februari om 20.30 uur te zien op SBS9. Genre: comedy, drama, romantiek. Speelduur: 124 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hartverwarmende comedy The Best Exotic Marigold Hotel zaterdag te zien op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier