Vanavond op tv: start IJsmeesters: een koud kunstje, misdaadklassieker Fargo

Vanavond op tv: start IJsmeesters: een koud kunstje, misdaadklassieker Fargo
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 12 februari

Kijktip :

Vanaf vanavond is er weer een nieuw programma te zien op SBS6. In IJsmeesters: een koud kunstje wordt gezocht naar de beste ijskunstenaar van Nederland. Verder onder meer de misdaadklassieker Fargo. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 12 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Earth's Tropical Islands

NPO 2
19:50 uur

In de driedelige natuurdocumentaire Earth's Tropical Islands wordt ingezoomd op drie iconische eilanden met ecosystemen die afgezonderd zijn van het vasteland. De eerste aflevering gaat over Madagaskar, het oudste eiland op aarde. Het is meer dan 80 miljoen jaar geleden losgeraakt van Afrika en India. Dit veelzijdige eiland laat zien welke bijzondere vormen dieren kunnen aannemen als er ruimte is om te experimenteren.


Misdaadfilm: Fargo

Canvas
21:15 uur

Op Canvas is vanavond de briljante misdaadfilm Fargo te zien. Jerry Lundegaard werkt in de autohandel van zijn rijke schoonvader, maar zit in zware financiële problemen. In al zijn wanhoop bedenkt hij een waanzinnig plan: hij zal zijn vrouw laten ontvoeren en zijn schoonvader vragen het losgeld te betalen. De winst wil hij verdelen met de 'ontvoerders', een stel losers uit het diepgevroren stadje Fargo in Noord-Dakota. Maar de kidnapping loopt helemaal uit de hand.


Finale: MAX PubQuiz

NPO 1
21:25 uur

Vanavond is de finale van MAX PubQuiz. De winnaars van de afgelopen weken strijden tegen elkaar om de felbegeerde MAX PubQuiz Trofee. Presentator Sybrand Niessen wordt in de spannende finale bijgestaan door André van Duin die de rol van bekende barman bloedserieus neemt. In de finale komen de zes winnende teams van de afgelopen weken terug en nemen het tegen elkaar op.


Nieuw: IJsmeesters: een koud kunstje

SBS 6
21:30 uur

Zes ervaren ijskunstenaars spelen in het nieuwe programma IJsmeesters: een koud kunstje een afvalrace waarin ze de mooiste ijssculpturen moeten maken. Elke week staat in het teken van een ander thema. Een BN'er die bij dat thema past, helpt mee jureren. De deelnemers doen elke aflevering twee opdrachten: een kleine opdracht in de buitenlucht en een grote opdracht in het ijsatelier dat voor dit programma is opgezet.


Nieuw: Homestead Rescue: Raney Ranch

Discovery
21:30 uur

In het nieuwe programma Homestead Rescue: Raney Ranch herbouwen de Raneys, die in hun programma Homestead Rescue anderen hielpen bij het opknappen van hun onderkomen, hun eigen homestead. Marty Raney wil een nieuw onderkomen bouwen boven op een klif van honderd meter hoog, omdat daar meer zon is - cruciaal als je in het koude Alaska woont en ook afhankelijk bent van zonne-energie.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start IJsmeesters: een koud kunstje, misdaadklassieker Fargo of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV