Hitserie Star Trek: Discovery vanaf zondag 14 februari te zien op Spike

Hitserie Star Trek: Discovery vanaf zondag 14 februari te zien op Spike
Wekelijks met dubbele afleveringen

Kijktip :

Het is één van de beroemdste science fiction-franchises aller tijden: Star Trek. We hebben James T. Kirk en Spock inmiddels al in vele gedaantes voorbij zien komen en vanaf zondag 14 februari zendt Spike de recente hitserie Star Trek: Discovery uit.

USS Discovery
In deze serie duiken kapitein Kirk en Spock echter niet op. Star Trek: Discovery speelt zich af in het jaar 2256. De verhaallijn speelt zich tien jaar voor de gebeurtenissen uit Star Trek: Original Series af. We volgen het ruimteschip de USS Discovery en haar bemanning tijdens allerlei avonturen in ons Melkwegstelsel.

Patrouille
We duiken meteen middenin de avonturen van de bemanning van de USS Discovery. Ze zijn op patrouille in het Federatie-luchtruim, waar een ander ruimteschip (de USS Shenzhou) op een object van onbekende afkomst stuit. First Officer Michael Burnham wordt door deze ontdekking voor het eerst echt op de proef gesteld.

De serie Star Trek: Discovery is vanaf zondag 14 februari wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op Spike. Lees hier op welk kanaal Spike te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hitserie Star Trek: Discovery vanaf zondag 14 februari te zien op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV