Valentijnsdag-special First Dates met BN'ers zie je zondag op NPO 3

Valentijnsdag-special First Dates met BN'ers zie je zondag op NPO 3
O.a. Dennis Schouten op zoek naar de liefde

Kijktip :

Aanstaande zondag is het 14 februari en dat betekent natuurlijk maar één ding: Valentijnsdag. NPO 3 deelt mee in de liefde, want 's avonds is een speciale First Dates-aflevering met bekende Nederlanders te zien.

Valentijnspecial First Dates gemist? Kijk de hele aflevering terug via Gids.tv.

Dennis Schouten
Op de dag van de liefde verwelkomen gastheer Sergio en barman Victor een aantal bekende gezichten in hun restaurant. Eén van hen is verslaggever en televisiemaker Dennis Schouten. We kennen hem vooral als een ruwe bolster, maar blijkt hij in First Dates toch een blanke pit te hebben? Verder doet onder anderen zelfstandig ondernemer Zarayda Groenhart mee.

Spuiten en slikken
Zij was in het verleden presentatrice van Spuiten en slikken en heeft dus wel voor hetere vuren gestaan, maar toch vindt ze een blind date in het restaurant van First Dates erg spannend. Ook 3FM-dj Sophie Hijlkema, actrice Miryanna van Reeden en stylist Bastiaan van Schaik durven hun zenuwen opzij te zetten voor een date voor het oog van de natie.

De Valentijnspecial van First Dates is op zondag 14 februari om 21.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna deze First Dates-special terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Valentijnsdag-special First Dates met BN'ers zie je zondag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier