Talkshow De Vooravond vanaf maandag terug met een nieuw seizoen

Talkshow De Vooravond vanaf maandag terug met een nieuw seizoen
Fidan Ekiz en Renze Klamer mogen weer

Kijktip :

Vanaf maandag 15 februari nemen Fidan Ekiz en Renze Klamer het stokje van Margriet van der Linden weer over. M gaat met vakantie en in plaats daarvan krijgen we De Vooravond terug. Elke werkdag rond de klok van zeven op NPO 1.

De Vooravond gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tweede Kamer
De komende weken komt de landelijke politiek uitgebreid aan bod. Op 17 maart mogen we namelijk weer naar de stembus om onze stem uit te brengen voor de samenstelling van de Tweede Kamer, en uiteraard wordt hier veel bij stilgestaan in De Vooravond. Daarnaast is er ook aandacht voor onder meer film, literatuur en natuurlijk muziek.

Lees verder onder de video's.

Rubrieken
Naast de gesprekken in de studio zien we in dit nieuwe seizoen enkele terugkerende rubrieken. Zo gaat Emma Wortelboer de Haagse politici interviewen in korte filmpjes en komt de familie Chabot elke maand op bezoek. Vader Bart en zoons Splinter, Maurits en SEbastiaan komen hun enthousiasme voor de boeken uit hun eigen boekenkast delen.

De Vooravond is vanaf maandag 15 februari elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow De Vooravond vanaf maandag terug met een nieuw seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier