Lang leve de liefde vanaf maandag te zien met extra lange XL-afleveringen

Lang leve de liefde vanaf maandag te zien met extra lange XL-afleveringen
Uur lang genieten van liefdesperikelen

Kijktip :

Het datingprogrammaLang leve de liefde is al enige tijd een redelijk succes op SBS6 in de vooravond. Vanaf maandag 15 februari kunnen de liefhebbers ook genieten van extra lange afleveringen om 21.30 uur.

Lang leve de liefde XL gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Lange dates
In tegenstelling tot bijvoorbeeld First Dates, waarin deelnemers elkaar tijdens een etentje leren kennen, krijgen de mensen die zich aanmelden voor Lang leve de liefde veel langer de tijd om te kijken of de date bij hem of haar past. Minstens 24 uur zitten ze met elkaar in een appartement. Spannend, want de singles zien elkaar pas voor het eerst als ze binnenstappen.

Lees verder onder de video's.

Kiezen
Na het eerste etmaal mogen ze allebei beslissen of ze willen blijven of dat het datingexperiment nog even doorgaat. Uiteindelijk mag het tweetal maximaal vijf dagen met elkaar doorbrengen. In deze lange periode kunnen ze écht bepalen of ze bij elkaar passen, of dat het uiteindelijk toch niks wordt.

Lang leve de liefde XL is vanaf maandag 15 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde XL terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang leve de liefde vanaf maandag te zien met extra lange XL-afleveringen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier