OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in maart 2021

OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in maart 2021
Met onder meer Coming 2 America en The Falcon & The Winter Soldier

Nieuws :

Na de bijzonder koude maand februari begint het weer voorjaar te worden buiten. Dat betekent dat ook de films en series steeds vrolijker lijken te worden. Alle koude en warme content zetten wij weer op een rij. Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney Plus, Ziggo, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Biggie: I Got a Story to Tell (1 maart)

Netflix

Deze film biedt een frisse kijk op een van de grootste, meest invloedrijke rappers aller tijden door degenen die hem het beste kenden. De docu is een intieme weergave van een man wiens snelle klim en tragische einde al meer dan twintig jaar centraal staan in de rapgeschiedenis. Lees hier waar je vanaf 1 maart Biggie: I Got a Story To Tell kunt kijken.

TRECX, S1 (1 maart)

Prime Video

Deze serie is een absurdistische satirische comedyserie met een nieuwe frisse, moderne blik. Het geheel is een mix van kleinere groepsscènes en spannende, filmische sketches – soms gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen. Bekijk hier waar je vanaf 1 maart TRECX kunt streamen.

Gemini Man (1 maart)

Prime Video

De film gaat over Henry Brogen. Hij is een moordenaar op leeftijd en werkzaam voor de NSA, die van plan is zijn carrière de rug toe te keren. Zijn opdrachtgevers willen hem echter niet laten gaan en maken een kloon van hem. Hierdoor moet Henry het opnemen tegen zijn jongere en nog snellere en sterkere versie, een die al zijn handelingen kan voorspellen. Lees hier waar je vanaf 1 maart Gemini Man kunt kijken.

Agatha Christie's Marple (1 maart)

Ziggo Movies & Series

De eerste twee seizoenen van Agatha Christie’s Marple, waarin de ondanks haar leeftijd nog altijd scherpe detective wordt gespeeld door Geraldine McEwan. Beide seizoenen bestaan uit vier afleveringen die steeds gebaseerd werden op romans en korte verhalen van Christie.

The Walking Dead, S10 (1 maart)

FOX (op tv)

Politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging. Alles lijkt verlaten en het overgrote deel van de mensheid blijkt veranderd te zijn in zombies. Bekijk hier waar je The Walking Dead kunt streamen.

The Next E-Talent: Team Gullit, S1 (2 maart)

Videoland

Dé allereerste talentenjacht voor E-sporters, waarin grootste FIFA-talenten in een bikkelharde afvalrace op jacht gaan naar die ene felbegeerde plek in Team Gullit, het esports team van oud-voetballer en FIFA-legende Ruud Gullit. Deze talenten ademen FIFA en worden tijdens de talentenjacht getest op alle skills die nodig zijn om professioneel E-sporter te worden. Bekijk hier waar je vanaf 2 maart The Next E-Talent: Team Gullit kunt streamen.

Moxie (3 maart)

Netflix

Vivian, een verlegen 16-jarige, heeft er altijd de voorkeur aan gegeven haar hoofd gebogen te houden. Maar wanneer de komst van een nieuwe student haar dwingt om het ongecontroleerde gedrag van haar medestudenten te onderzoeken, beseft Vivian dat ze het zat is. Lees hier waar je vanaf 3 maart Moxie kunt kijken.

Sentinelle (3 maart)

Netflix

Klara is drieëndertig jaar. Ze is een tolk in het Franse leger. Nadat ze de gruwelen van de oorlog in Syrië heeft meegemaakt, wordt ze overgeplaatst naar Nice in het kader van Operatie Sentinelle. Daar probeert ze, samen met haar moeder en haar zus Tania, haar leven weer op te bouwen. Maar op een avond, nadat ze naar een nachtclub is geweest, wordt Tania halfdood op het strand gevonden. Lees hier waar je vanaf 3 maart Sentinelle kunt kijken.

Sing (3 maart)

Videoland

Buster Moon is een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Lees hier waar je vanaf 3 maart Sing kunt kijken.

Anne+, S1-2 (4 maart)

Netflix

De serie gaat over de lesbische twintiger Anne (Hanna van Vliet). Ze woont en studeert in Amsterdam. In de serie is te zien hoe de vrienden en relaties Anne hebben gevormd tot de persoon die ze nu is. De diversiteit van mensen komt naar voren door de verschillende meisjes die Anne tegenkomt in haar leven. Bekijk hier waar je vanaf 4 maart Anne+ kunt streamen.

Temptation Island USA, S3 (4 maart)

Videoland

In het derde seizoen van Temptation Island USA gaan vier nieuwe koppels de ultieme relatietest aan. Zo dealt Thomas met enorme bindingsangst, maar wil hij dat zijn vriendin zijn persoonlijkheid accepteert. Kendals vriendin Erica wil graag dat hij onderzoekt of het gras echt zoveel groener is aan de overkant als hij zelf denkt. Erin en Corey twijfelen aan hun relatie en willen onderzoeken wat er precies ontbreekt, terwijl Kristen hoopt binnenkort het jawoord te geven aan haar vriend Julian; dat mag ook wel na elf jaar samen zijn! Bekijk hier waar je vanaf 4 maart Temptation Island USA seizoen 3 kunt streamen.

The Flash, S7 (5 maart)

Netflix

Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen geraakt door bliksem en belandt in een coma. Maanden later ontwaakt hij met een nieuw verkregen kracht, supersnelheid. Dankzij deze kracht verandert hij in de supersnelle beschermengel van Central City. Barry is geschokt wanneer hij er achter komt dat hij niet de enige “meta-mens” is, die is ontstaan door de ramp met de deeltjesversneller. Bekijk hier waar je vanaf 5 maart The Flash kunt streamen.

Raya and the Last Dragon (VIP-toegang vanaf 5 maart)

Disney+

Het verhaal speelt zich af in Kumandra. Daar vormen vijf verschillende clans het Land van de Draak. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een avontuurlijke zoektocht start om haar ooit zo mooie wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden. Lees hier waar je vanaf 5 maart Raya and the Last Dragon kunt kijken.

Gold Digger, S1 (5 maart)

NPO Plus

Als de pas gescheiden Julia (Julia Ormond) op haar zestigste verjaardag de veel jongere Benjamin (Ben Barnes) ontmoet, bloeit al snel een nieuwe liefde op. Haar kinderen Patrick, Della en Leo vragen zich echter meteen af of Benjamin wellicht financiële motieven heeft. Bekijk hier waar je vanaf 5 maart Gold Digger kunt streamen.

It's a Sin, S1 (5 maart)

NPO Plus

Deze HBO Max Original gaat over een aantal tieners. Ritchie (Olly Alexander) gaat studeren in Londen, Roscoe (Omari Douglas) loopt weg van huis en Colin (Callum Scott Howells) gaat werken op het sjieke Savile Row. Hun leven verandert voorgoed. Bekijk hier waar je vanaf 5 maart It's a Sin kunt streamen.

Bridget Jones's Baby (6 maart)

Videoland

Bridget Jones besluit met een dagboek te starten. Ze heeft het niet makkelijk kiezen tussen Daniel Cleaver, een onvervalste seksgod, of de gereserveerde maar attente en gevoelige Mark Darcy. Lees hier waar je Bridget Jones's Baby kunt kijken.

Vanaf 6 maart zijn ook Bridget Jones's Diary (2001) en Bridget Jones: The Edge of Reason (2004) te zien op Videoland.

Coming 2 America (6 maart)

Prime Video

In het weelderige en koninklijke land Zamunda maken de pas gekroonde koning Akeem en zijn vertrouwde vertrouwelinge Semmi een gloednieuw hilarisch avontuur mee. Een avontuur waarbij zij over de hele wereld reizen, van hun groot Afrikaanse land naar de stad Queens in New York - waar het allemaal begon. Lees hier waar je vanaf 6 maart Coming 2 America kunt kijken.

Bombay Rose (8 maart)

Netflix

Een jonge clubdanseres die in de straten van Bombay ontsnapt uit een kindhuwelijk, moet kiezen tussen voor haar gezin zorgen of liefde vinden bij een jongen die wees is geworden door de strijdbaarheid. Lees hier waar je vanaf 8 maart Bombay Rose kunt kijken.

22 juli: Norway’s Darkest Day (8 maart)

Ziggo Movies & Series

De serie speelt zich af op die beruchte dag in 2011, toen er acht mensen om het leven kwamen bij de ontploffing van een autobom in Oslo en de 32-jarige Anders Breivik op het nabijgelegen eilandje Utøya.

Dealer, S1 (10 maart)

Netflix

Franck infiltreert als regisseur in een gevaarlijke buurt in Zuid-Frankrijk om een film te maken over een drugsdealer. Maar dan komt hij terecht in een gevaarlijke bendeoorlog. Bekijk hier waar je vanaf 10 maart Dealer kunt streamen.

Marriage or Mortgage, S1 (10 maart)

Netflix

Getrouwd of vrijgezel, we hebben het allemaal gehoord: 'Je zou een huis kunnen kopen voor de prijs van die bruiloft!' Maar heb je er ooit bij stilgestaan, wat als je het echt deed? De in Nashville gevestigde weddingplanner Sarah Miller en makelaar Nichole Holmes zijn hier om stellen te helpen bij het nemen van deze beslissing. Bekijk hier waar je vanaf 10 maart Marriage or Mortgage kunt streamen.

Transplant (10 maart)

Ziggo Movies & Series

SEH-arts Bashir Hamed ontvlucht zijn geboorteland Syrië om vervolgens naar Canada te komen. Daar moet hij nu talloze obstakels overwinnen om zijn carrière in de wereld van de spoedeisende geneeskunde te hervatten.

The King of Staten Island (11 maart)

Prime Video

Scott komt maar niet vooruit met z’n leven sinds zijn vader, die brandweerman was, overleed toen hij zeven jaar oud was. Nu in de twintig brengt hij zijn tijd door met drugs, hangt hij wat rond met zijn vrienden en papt sporadisch aan met een jeugdvriendin. Wanneer zijn zus uit huis gaat en zijn moeder begint te daten met een luidruchtige brandweerman, het beroep dat zijn vader tevens beoefende, zet dat zijn leven behoorlijk op zijn kop. Lees hier waar je vanaf 11 maart The King of Staten Island kunt kijken.

Yes Day (12 maart)

Netflix

De film volgt twee ouders die het gevoel hebben dat ze te vaak 'nee' moeten zeggen tegen hun kinderen en daarom besluiten een 'yes day' in het leven te roepen: een dag waarop de kids 24 uur lang de regels mogen bepalen. Lees hier waar je vanaf 12 maart Yes Day kunt kijken.

The Blacklist, S8 (13 maart)

Videoland

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel, Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen. In seizoen 8 lopen de spanningen tussen Red en Elizabeth hoog op en zal het dynamische duo lijnrecht tegenover elkaar staan. Bekijk hier waar je vanaf 13 maart The Blacklist seizoen 8 kunt streamen.

Op 14 maart is seizoen 7 van The Blacklist ook te zien op Netflix.

Trolls (14 maart)

Videoland

Prinses Poppy is de optimistische leider van de trollen. Samen met haar tegenpool Branch moet het onwaarschijnlijke duo hun vertrouwde wereld verlaten en belanden ze samen in een avontuur dat hun krachten op de proef stelt. Hun vijanden zijn de Bergens, pessimistische wezens die enkel blij zijn als ze trollen in hun maag hebben zitten. Lees hier waar je vanaf 14 maart Trolls kunt kijken.

Cherry (14 maart)

Apple TV+

De jonge Cherry zet zijn studie stop en sluit zich aan bij het Amerikaans leger. Aan zijn periode als zorgverlener in de Irakoorlog houdt hij een posttraumatische stressstoornis over, waardoor hij bij zijn terugkomst in de Verenigde Staten verslaafd raakt aan de pijnstiller Oxycotin. Om zijn drugsverslaving te financieren, pleegt hij een reeks bankovervallen. Lees hier waar je vanaf 14 maart Cherry kunt kijken.

The Lost Pirate Kingdom, S1 (15 maart)

Van de iconische piraat zwartbaard en de sinistere Charles Vane tot de vrouwelijke piraat Anne Bonny. Hun bijzondere verhalen worden verteld door niemand minder dan de meester der natuurdocumentaires: David Attenborough. Bekijk hier waar je vanaf 15 maart The Lost Pirate Kingdom kunt streamen.

Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star, S1 (15 maart)

Videoland

Dé zoektocht naar het grootste make-up talent van Nederland. Make-up liefhebber Roxeanne Hazes gaat deze spannende competitie presenteren. Ze wordt bijgestaan door twee grootheden uit de make-up wereld, Nikkie de Jager en Pernell Kusmus. Zij beoordelen samen met wekelijks wisselende gastjuryleden de creaties van de tien veelbelovende make-up talenten. Bekijk hier waar je vanaf dd maart Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star kunt streamen.

Sky Rojo, S1 (19 maart)

Netflix

Prostituees Coral, Wendy en Gina gaan op de vlucht en op zoek naar vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Moisés en Christian, handlangers van Romeo, pooier en eigenaar van Club Las Novias. Bekijk hier waar je vanaf 19 maart Sky Rojo kunt streamen.

Drive To Survive, S3 (19 maart)

Netflix

2020 was een bizar jaar, ook in de wereld van de Formule 1. Maar ondanks het coronavirus deden tien teams er alles aan om als eerste over de finish te komen. Bekijk hier waar je vanaf 19 maart Drive To Survive kunt streamen.

Country Comfort, S1 (19 maart)

Netflix

Als haar carrière en privéleven ontsporen, gaat jonge countryzangeres Bailey (Katharine McPhee) als nanny werken voor Beau (Eddie Cibrian) en zijn vijf kinderen. Slaagt ze er met haar charme en positivisme in om het gezin in het gareel te houden? Bekijk hier waar je vanaf 19 maart Country Comfort kunt streamen.

The Hunger Games (19 maart)

Videoland

In de ruïnes van wat ooit Noord-Amerika was, heerst het Capitool genadeloos over de twaalf overgebleven districten. Elk jaar moeten deze districten één jongen en één meisje, tussen twaalf en achttien jaar oud, afvaardigen om deel te nemen aan de legendarische Hongerspelen, die live uitgezonden worden op televisie. Slechts één van de 24 deelnemers kan overleven. Lees hier waar je vanaf 19 maart The Hunger Games kunt kijken.

Vanaf 19 maart zijn ook The Hunger Games: Catching Fire, The Hunger Games: Mockingjay Part 1 en The Hunger Games: Mockingjay Part 2 te zien op Videoland.

The Falcon & The Winter Soldier, S1 (19 maart)

Disney Plus

Het duo Falcon (Sam Wilson) en Winter Soldier (Bucky Barnes), dat samenkwam op de laatste momenten van Avengers: Endgame, werken samen aan een wereldwijd avontuur dat hun capaciteiten en hun geduld op de proef stelt. Bekijk hier waar je vanaf 19 maart The Falcon & The Winter Soldier kunt streamen.

Angel Has Fallen (20 maart)

Videoland

Na de heftige gebeurtenissen uit London Has Fallen wordt geheim agent Mike Banning beschuldigd van poging tot moord op de president. Wat volgt is een ware klopjacht door zijn eigen collega's en de FBI. Mike moet zich haasten om zijn naam te zuiveren en proberen de echte dreiging te ontmaskeren. Lees hier waar je vanaf dd maart Angel Has Fallen kunt kijken.

Keeping Up With The Kardashians, S18 (22 maart)

Videoland

De Kardashians zijn misschien wel de beroemdste familie van Hollywood. In hun realityserie gaan ze op zoek naar roem, geld en geluk. In seizoen 18 trekt Kim iets te veel naar Khloe's ex Tristan toe, waardoor Khloe leert haar grenzen aan tegeven. Kylie werkt voor haar cosmeticalijn samen met Balmain, een samenwerking die groots gelanceerd moet worden. Bekijk hier waar je vanaf 22 maart Keeping Up With The Kardashians seizoen 18 kunt streamen.

La La Land (22 maart)

Videoland

In de stad van de engelen Los Angeles wil seveerster Mia actrice worden. In de talloze audities die ze doet wordt ze steeds maar afgewezen. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen Jazzclub. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Lees hier waar je vanaf 22 maart La La Land kunt kijken.

Oogappels, S3 (24 maart)

NPO Plus

Vier gezinnen gevolgd in een middelgrote stad in Nederland. De kinderen zitten op dezelfde school. De ouders van de kinderen hebben allemaal hun eigen manier van opvoeden. Wat echter voor alle gezinnen geldt: de ouders leggen de lat voor zichzelf en hun kinderen, hun oogappels, heel hoog. Bekijk hier waar je vanaf 24 maart Oogappels kunt kijken.

A Week Away (26 maart)

Netflix

Het verhaal gaat over Will Hawkins. Hij is een tiener met grote problemen. Als hij wordt gearresteerd, moet hij een belangrijke keuze maken: naar de jeugdgevangenis of naar een christelijk zomerkamp. In het kamp voelt Will zich aanvankelijk als een vis op het droge, maar hij opent zijn hart, vindt grote liefde bij een meisje dat regelmatig het kamp bezoekt. Bekijk hier waar je vanaf 26 maart A Week Away kunt streamen.

The Irregulars, S1 (26 maart)

Netflix

Een bovennatuurlijke crimeserie die zich afspeelt in de negentiende eeuw rond het bekende adres Baker Street 221B. Een groep buitenbeentjes doet zijn best om bovennatuurlijke misdrijven proberen op te lossen. Zij krijgen deze opdracht van niemand minder dan dr. Watson en zijn partner Sherlock Holmes. Bekijk hier waar je vanaf 26 maart The Irregulars kunt streamen.

For Life, S2 (26 maart)

Videoland

In seizoen twee gaat Isaacs strijd voor gerechtigheid buiten de gevangenis gewoon door. Ook de huidige pandemie en de recente Black Lives Matters-protesten worden in het verhaal verwerkt. Bekijk hier waar je vanaf 26 maart For Life kunt streamen.

The Mighty Ducks: Game Changers, S1 (26 maart)

In de serie is het juniorhockeyteam Mighty Ducks een van de beste en erg selectief over wie het team haalt. Nadat hij uit het team is gegooid, vormt een 12-jarige jongen genaamd Evan, op aandringen van zijn moeder, een nieuw hockeyteam van underdogs met de hulp van de oorspronkelijke coach van de Ducks, Gordon Bombay. Bekijk hier waar je vanaf 26 maart The Mighty Ducks: Game Changers kunt streamen.

Palm Springs (26 maart)

Prime Video

Wanneer de zorgeloze Nyles en het aarzelende bruidsmeisje Sarah een toevallige ontmoeting hebben op een Palm Springs-bruiloft, voelen ze zich tot elkaar aangetrokken. De situatie wordt echter gecompliceerd als ze erachter komen dat ze niet in staat zijn om de locatie, zichzelf of elkaar te ontvluchten. Lees hier waar je vanaf 26 maart Palm Springs kunt kijken.

Invincible, S1 (26 maart)

Prime Video

De volwassen geanimeerde superhelden show die draait om de zeventien-jarige Mark Grayson (Steven Yeun), die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is - behalve dat zijn vader de meest krachtige superheld op de planeet is, Omni-Man (J.K. Simmons). Maar als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat zijn vaders nalatenschap misschien niet zo heroïsch is als het lijkt.. Bekijk hier waar je vanaf 26 maart Invincible kunt streamen.

Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden, S1 (28 maart)

NPO Plus

In deze dramaserie maken we kennis met Daniël en Kim Winkelman. Zij lijken het perfecte gezinnetje te vormen met hun pubers Lizzy en Max en hun bijna-tiener Lou. Uit het niets kondigt Daniël echter aan dat hij wil scheiden en dat nieuws slaat in als een bom. Bekijk hier waar je vanaf 28 maart Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden kunt streamen.

H3L, S3 (29 maart)

Videoland

De serie gaat over de meest helse derdejaars klas: de grootste nachtmerrie van iedere docent is. Dit seizoen heeft de serie een tijdsprong gemaakt en zitten Ollie, Roos, Tess, Thomas en Faiz inmiddels in hun laatste jaar van de HAVO, maar ondertussen is er een nieuwe rebelse H3L klas opgestaan die nog harder tegen alle regels van de school aan schopt. Bekijk hier waar je vanaf 29 maart H3L kunt streamen.

Sonic the Hedgehog (29 maart)

Prime Video

Sonic is een super snelle antropomorfe blauwe egel. De overheid is erop gebrand om Sonic te pakken te krijgen. Sheriff Tom Wachowski, een sheriff uit het klein stadje Green Hills, besluit om af te reizen naar San Francisco om Sonic te helpen in zijn strijd tegen de kwaadaardige Dr. Ivo Robotnik. Lees hier waar je vanaf 29 maart Sonic the Hedgehog kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in maart 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: dreiging, amsterdam, tiener, frankrijk, ramp, talent, wedstrijd, moord, school, president, amerika, leger, ziekenhuis, crimineel, overheid, oorlog, verenigde staten, protesten, games, londen, nederland, koning, verjaardag, zoektocht, prijs, live, fifa, ontploffing, afgewezen, theater, formule 1, klopjacht, gevangenis, canada, planeet, prinses, agent, new york, drugs, achtervolging, ziggo, finish, terroristen, usa, films, televisie, film, san francisco, vrijheid, strand, geheim, politieagent, los angeles, autobom, kamp, regisseur, storm, coronavirus, jacht, ruud gullit, liefde, apple, scheiden, bizar, tv-serie, london, operatie, proef, egel, studie, schulden, havo, arts, bom, netflix, bliksem, grenzen, student, actrice, bruiloft, anders breivik, gezin, prostituees, samenwerking, tieners, diversiteit, oslo, amazon, videoland, onderzoeker, jeugdgevangenis, superheld, beslissing, douglas, make-up, dollar, competitie, reizen, talentenjacht, npo, moordenaar, capitool, klas, piraat, hollywood, zwartbaard, noord-amerika, redden, voetballer, glow, tolk, vaders, gordon, geheim agent, koala, nachtclub, serie, tess, ontsporen, zuid-frankrijk, relaties, meester, voorjaar, 2004, coach, docent, hunger games, dagboek, besluiten, overzicht, wereldwijd, zomerkamp, roos, recensies, gras, miller, disney plus, dealer, makelaar, pooier, special, opdracht, eeuw, marriage, nanny, streamen, bailey, video, Apple TV, streamingdiensten, kinderen, weer, negentiende eeuw, wereld, meisjes, vis, nice, baker, moeder, regels, comfort, ouders, huis, hart, meisje, ontsnapt, katharine mcphee, sherlock holmes, drive, the lost, kids, sherlock, lost, nashville, amazon prime video, overzichten, vrijgezel, avond, partner, 2020, kijken, koude, country, kopen, serie anne, disney, beau, Snelle, amazon prime


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV