Deze films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in maart 2021

Deze films en series zijn nieuw op Amazon Prime Video in maart 2021
Met onder meer Coming 2 America en Palm Springs

Nieuws :

Na de bijzonder koude maand februari begint het weer voorjaar te worden buiten. Dat betekent dat ook de films en series steeds vrolijker lijken te worden. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases van Amazon Prime Video op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in maart 2021.

Kijktips van Gids.tv

TRECX, S1 (1 maart)

Prime Video

Deze serie is een absurdistische satirische comedyserie met een nieuwe frisse, moderne blik. Het geheel is een mix van kleinere groepsscènes en spannende, filmische sketches – soms gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen. Bekijk hier waar je vanaf 1 maart TRECX kunt streamen.

Gemini Man (1 maart)

Prime Video

De film gaat over Henry Brogen. Hij is een moordenaar op leeftijd en werkzaam voor de NSA, die van plan is zijn carrière de rug toe te keren. Zijn opdrachtgevers willen hem echter niet laten gaan en maken een kloon van hem. Hierdoor moet Henry het opnemen tegen zijn jongere en nog snellere en sterkere versie, een die al zijn handelingen kan voorspellen. Lees hier waar je vanaf 1 maart Gemini Man kunt kijken.

Coming 2 America (6 maart)

Prime Video

In het weelderige en koninklijke land Zamunda maken de pas gekroonde koning Akeem en zijn vertrouwde vertrouwelinge Semmi een gloednieuw hilarisch avontuur mee. Een avontuur waarbij zij over de hele wereld reizen, van hun groot Afrikaanse land naar de stad Queens in New York - waar het allemaal begon. Lees hier waar je vanaf 6 maart Coming 2 America kunt kijken.

Lees ook welke films en series in maart verdwijnen van Prime Video.

The King of Staten Island (11 maart)

Prime Video

Scott komt maar niet vooruit met z’n leven sinds zijn vader, die brandweerman was, overleed toen hij zeven jaar oud was. Nu in de twintig brengt hij zijn tijd door met drugs, hangt hij wat rond met zijn vrienden en papt sporadisch aan met een jeugdvriendin. Wanneer zijn zus uit huis gaat en zijn moeder begint te daten met een luidruchtige brandweerman, het beroep dat zijn vader tevens beoefende, zet dat zijn leven behoorlijk op zijn kop. Lees hier waar je vanaf 11 maart The King of Staten Island kunt kijken.

Palm Springs (26 maart)

Prime Video

Wanneer de zorgeloze Nyles en het aarzelende bruidsmeisje Sarah een toevallige ontmoeting hebben op een Palm Springs-bruiloft, voelen ze zich tot elkaar aangetrokken. De situatie wordt echter gecompliceerd als ze erachter komen dat ze niet in staat zijn om de locatie, zichzelf of elkaar te ontvluchten. Lees hier waar je vanaf 26 maart Palm Springs kunt kijken.

Invincible, S1 (26 maart)

Prime Video

De volwassen geanimeerde superhelden show die draait om de zeventien-jarige Mark Grayson (Steven Yeun), die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is - behalve dat zijn vader de meest krachtige superheld op de planeet is, Omni-Man (J.K. Simmons). Maar als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat zijn vaders nalatenschap misschien niet zo heroïsch is als het lijkt.. Bekijk hier waar je vanaf 26 maart Invincible kunt streamen.

Sonic the Hedgehog (29 maart)

Prime Video

Sonic is een super snelle antropomorfe blauwe egel. De overheid is erop gebrand om Sonic te pakken te krijgen. Sheriff Tom Wachowski, een sheriff uit het klein stadje Green Hills, besluit om af te reizen naar San Francisco om Sonic te helpen in zijn strijd tegen de kwaadaardige Dr. Ivo Robotnik. Lees hier waar je vanaf 29 maart Sonic the Hedgehog kunt kijken.

Verder op Prime Video

 • The Terminal (1 maart)
 • Schindler’s List (1 maart)
 • Human Capital (2 maart)
 • The Dark Knight Rises (7 maart)
 • Dora and The Lost City of Gold (8 maart)
 • The High Note (11 maart)
 • The Matrix Revolutions (13 maart)
 • Crawl (15 maart)
 • The Dark Knight (16 maart)
 • Horizon Line (18 maart)
 • Playing With Fire (22 maart)

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland en NPO Plus.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV