Nieuw op Netflix (week 6): Tribes of Europe, Red Dot en meer kijktips

Nieuw op Netflix (week 6): Tribes of Europe, Red Dot en meer kijktips
Kijktips voor 13 t/m 19 februari

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in februari 2021.

Kijktips van Gids.tv

News of the World (nu op Netflix)

Netflix


De nasleep van de Amerikaanse Burgeroorlog. Een nieuwslezer reist door de staat Texas om het nieuws over de turbulente gebeurtenissen van de oorlog te verspreiden. Onderweg komt hij in aanraking met een jong weesmeisje, wier ouders werden vermoord door een Indiaanse stam. Hij tracht vervolgens het meisje naar haar familie in San Antonio te brengen. Lees hier waar je vanaf 10 februari News of the World kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van News of the World.

Red Dot (nu op Netflix)

Netflix


David en Nadja, een stel van eind twintig, worstelt met hun huwelijk. Als Nadja zwanger wordt, doen ze een poging om hun relatie nieuw leven in te blazen en besluiten ze af te reizen naar de prachtige uitgestrekte gebieden in het noorden van Zweden voor een skitocht. Maar wat begon als een ruzie met twee lokale jagers, verandert langzaamaan in een nachtmerrie. Lees hier waar je vanaf 11 februari Red Dot kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Red Dot.

To All The Boys: Always and Forever (nu op Netflix)

Netflix


Terwijl Lara Jean Covey zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van de volwassenheid, brengen een paar levensveranderende reizen haar aan het nadenken: Hoe zal het leven met haar familie, vrienden en Peter eruit zien na haar afstuderen? Lees hier waar je vanaf 12 februari To All The Boys: Always and Forever kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van To All The Boys: Always and Forever.

Animal on the Loose: A You vs. Wild Movie (vanaf dinsdag)

Netflix


Bear Grylls keert terug met een spannende interactieve film van 90 minuten voor het hele gezin. Het beschermende hek rond een natuurreservaat is op mysterieuze wijze doorbroken en nu zijn er dieren op de vlucht. Bear wordt opgeroepen om een ondeugende baviaan te redden, een hongerige leeuw op te sporen en het hek te repareren voordat er nog meer dieren uitstappen. Lees hier waar je vanaf 16 februari Animal on the Loose: A You vs. Wild Movie kunt kijken.

Outlander, S5 (vanaf dinsdag)

Netflix


Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 - kort na de Tweede Wereldoorlog - op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier - een moedige en charmante Schotse strijder - ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Bekijk hier waar je Outlander kunt streamen.

Jurassic World (vanaf dinsdag)

Netflix


Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor zich zag. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Lees hier waar je Jurassic World kunt kijken.

Je kunt vanaf 16 februari naast Jurassic World ook Jurassic Park en Jurassic Park III kijken op Netflix.

Scarface (vanaf dinsdag)

Netflix

Cubaanse bootvluchteling Tony Montana is een kleine crimineel met grote plannen in de VS. Nadat hij een werkvergunning heeft gekregen en ervaring heeft opgedaan, door een tijdje de klusjes van anderen te hebben opgelost, begint hij z'n eigen zaak op te bouwen. Lees hier waar je Scarface kunt kijken.

The Crew (vanaf woensdag)

Netflix


De chef van de crew in een NASCAR-garage staat op gespannen voet met de technologisch afhankelijke millennials die zijn ingezet om het team te moderniseren. Met Kevin James in de hoofdrol. Bekijk hier waar je vanaf 17 februari The Crew kunt streamen.

Behind Her Eyes, S1 (vanaf woensdag)

Netflix

Deze serie gaat over Louise, een alleenstaande moeder. Haar leven wordt er een stuk complexer op wanneer ze een vurige affaire begint met haar nieuwe baas, David. Klein probleem: hij heeft een echtgenote, waarmee Louise ook nog eens goed bevriend raakt. Bekijk hier waar je vanaf 17 februari Behind Her Eyes kunt streamen.

Snowpiercer, S2 (aflevering 4 vanaf vrijdag)

Netflix


De serie speelt zich af in een bevroren wereld, waar de laatste mensen zich aan boord van een non-stop rijdende trein bevinden. Aan boord is een klassensysteem ontstaan, waarbij de lagere klasse in opstand dreigt te komen. Bekijk hier waar je Snowpiercer kunt streamen.

Tribes of Europe, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix


De reeks speelt zich af in het jaar 2074. In die tijd wordt het continent opgesplitst in verschillende stamstaten die strijden om de macht. Voor drie broers en zussen genaamd Kiano, Liv en Elija geldt dat ze verstrikt raken in het conflict. Dit gebeurt op het moment dat ze in het bezit komen van een mysterieuze kubus. Bekijk hier waar je Tribes of Europe kunt streamen.

Verder op Netflix

 • Peter Pan (2003) (15 februari)
 • The Lazarus Project (15 februari)
 • Annie (15 februari)
 • American Pie (15 februari)
 • American Pie Presents: The Naked Mile (15 februari)
 • Bean: The Ultimate Disaster Movie (16 februari)
 • The 40-Year-Old Virgin (16 februari)
 • Back to the Future Part II (16 februari)
 • MeatEater, S9 (17 februari)
 • Thus Spoke Kishibe Rohan (18 februari)
 • Lovestruck in the City, S1 (19 februari)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix (week 6): Tribes of Europe, Red Dot en meer kijktips of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier