Vanavond op tv: Valentijnspecial First Dates met BN'ers, finale Heel Holland Bakt en meer

Vanavond op tv: Valentijnspecial First Dates met BN'ers, finale Heel Holland Bakt en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 14 februari

Kijktip :

Op Valentijnsdag worden we getrakteerd met weer heel wat leuke programma's! Zo kun je kijken naar een Valentijnspecial van First Dates met BN'ers en naar de finale van Heel Holland Bakt. Ook kun je gaan kijken naar de voorlaatste aflevering van de docuserie De wereld van de Chinezen van Ruben Terlou en naar de hitserie Startrek: Discovery. Dat en meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 14 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De wereld van de Chinezen: Italië

NPO 2
20:20 uur

In de voorlaatste aflevering van de docuserie De wereld van de Chinezen reist Ruben Terlou naar Italië om de impact van China op het land te onderzoeken. In Prato heeft de grootste Chinese gemeenschap van Europa de afgelopen decennia de textielindustrie, de trots van Italië, overgenomen. De lokale bevolking verlangt naar vroeger, maar er zijn ook bruggenbouwers. In de Toscaanse stad Prato leven en werken 50.000 Chinezen, de lokale bevolking herkent haar stad niet meer. Rechtse lokale politici verwijten de Chinezen oneerlijke concurrentie en gebrekkige integratie, maar er is ook een ander geluid. Ruben Terlou volgt een Chinese vrouw die campagne voert en als eerste politicus van Chinese afkomst ooit in Italië in de gemeenteraad hoopt te komen.


Finale: Heel Holland Bakt

NPO 1
20:25 uur

In de finale van Heel Holland Bakt nemen verpleegkundige Elizabeth, grafisch vormgever Eric en arts-onderzoeker Thijs het tegen elkaar op om de Beste Thuisbakker van dit seizoen te worden. In deze spannende finale krijgen de bakkers twee opdrachten: gebak met een dak en een grandioos spektakel waar acht uur de tijd voor staat in het thema 'liefde'. In deze laatste opdracht, op Valentijnsdag, gaat het om technieken, planning, smaken en presentatie. Dat zijn de ingrediënten waar de deelnemers op moeten scoren om te kunnen winnen.


Nieuw: Star Trek: Discovery

Spike
20:30 uur

Vanaf vanavond zendt Spike de hitserie 'Star Trek: Discovery' uit. De serie is al te streamen via Netflix, maar wordt nu ook op tv uitgezonden.

Bekijk hier op welk kanaal Spike bij jouw tv-aanbieder te zien is

De serie speelt zich af in 2256, 10 jaar voor de 'Star Trek: Original Series' waarbij we de USS Discovery en haar bemanning volgen tijdens al hun avonturen. De serie begint met een patrouille in het Federatie-luchtruim. De U.S.S. Shenzhou komt een object van onbekende afkomst tegen, waardoor First Officer Michael Burnham voor het eerst echt op de proef wordt gesteld. Elke zondag vanaf 20:30 uur met dubbele afleveringen.


Stegeman op de Bres: aannemer maakt niets af

SBS 6
21:30 uur

Deze week helpt Alberto Stegeman slachtoffers van een foute aannemer. Ze willen dat Alberto de confrontatie met hem aangaat en hopen dat de uitzending nieuwe slachtoffers voorkomt. Het gaat om aannemer Michael Z. die overal aan begint, maar niets afmaakt. Alberto springt op de bres voor Thom en Nancy, die grootse plannen hadden met hun woning. Maar nu leven ze al veel te lang op de eerste verdieping, samen met hun twee grote honden, gewoonweg omdat er beneden niet te leven valt. Michael laat hen stikken en Alberto confronteert de foute aannemer en doet zijn best geld terug te halen voor het duo.


First Dates: Valentijnspecial met BN'ers

NPO 3
21:55 uur

Op deze Valentijnsdag gaan BN'ers op zoek naar de ware in het First Dates-restaurant. Met onder andren Bastiaan van Schaik, Zarayda Groenhart en Dennis Schouten. Op de dag van de liefde openen gastheer Sergio en barman Victor de deuren voor bekende Nederlanders die willen daten. Zoals PowNed-verslaggever Dennis Schouten, doorgaans een ruwe bolster. Ook zelfstandig ondernemer Zarayda Groenhart doet mee. Als oud-presentatrice van 'Spuiten en slikken' heeft ze voor heel wat hete vuren gestaan. Desondanks vindt zij een blind date in het First Dates-restaurant behoorlijk spannend. Verder zetten actrice Miryanna van Reeden, modegoeroe en stylist Bastiaan van Schaik en 3FM-dj Sophie Hijlkema en actrice Miryanna van Reeden hun zenuwen opzij in de zoektocht naar hun grote liefde.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Valentijnspecial First Dates met BN'ers, finale Heel Holland Bakt en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier