Zondag in Op1: Henk Angenent schaatste vandaag de Elfstedentocht

Zondag in Op1: Henk Angenent schaatste vandaag de Elfstedentocht
De gasten van zondag 14 februari

Kijktip :

Geen officiële Elfstedentocht dit jaar. Toch reed oud-Elfstedentochtwinnaar Henk Angenent zijn eigen ronde vandaag. Bij Op1 vertelt hij over de tocht. Kon hij overal goed schaatsen? Hieronder zie je de andere gasten van Op1 van vanavond.

De tekst gaat door onder de video's

Gasten in Op1 van zondag 14 februari

  • De Partij voor de Dieren staat er goed voor in de peilingen. Lijsttrekker Esther Ouwehand vertelt over haar ambities. Gaat de PvdD eens meeregeren na 15 jaar oppositie gevoerd te hebben?
  • Viroloog Marion Koopmans deed in Wuhan onderzoek naar het coronavirus. Nu is ze terug en vertelt ze over haar belangrijkste bevindingen in Op1. Dit weekend kwam in het nieuws dat de medewerking van de Chinese overheid niet erg groot was. Ook daar reageert Koopmans vanavond op.
  • Corona heeft invloed op de peilingen van uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart. Maar hoeveel precies? Dat leggen Gijs Rademakers, Peter Kanne en Maurice de Hond vanavond uit bij Op1.
  • Natuurfotograaf Ruurd Jelle van der Leij maakte unieke beelden van dieren in de sneeuw. Hij vertelt erover bij Op1 vanavond. Van der Leij kennen we onder andere van zijn natuurfilm Wad.
  • Henk Angenent vertelt over 'zijn' Tocht der Tochten. Hij schaatste vandaag in zijn eentje de Elfstedentocht.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op zondag 14 februari in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann.

Op1 is elke werkdag, elke zondag en sporadisch op zaterdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV