Nieuw op Pathé Thuis: in De Expeditie van Familie Vos steelt de Efteling de show!

Nieuw op Pathé Thuis: in De Expeditie van Familie Vos steelt de Efteling de show!
Sprookjesachtige familiefilm met Levi Otto, Anna Drijver en Raymonde de Kuyper

Kijktip :

Zin in een spannende speurtocht met de familie Vos in de Efteling? Een ritje maken in de nostalgische stoomcarrousel, of inbreken in het donker en dan een duik in het diepe nemen in de Baron 1898 met je knotsgekke oudtante Ada? In De Expeditie van Familie Vos kan het allemaal en de film is vanaf nu te zien op Pathé Thuis.

Je kunt de film De Expeditie van Familie Vos streamen op Pathé Thuis.

Speurtocht naar verborgen schat
In De Expeditie van Familie Vos gaat Teun met zijn familie voor het eerst weer naar de Efteling sinds de dood van zijn opa. Teun meent een aanwijzing te ontdekken voor een laatste speurtocht - die zijn opa nog heeft uitgezet - maar de volwassenen geloven het allemaal niet. Tante Ada gaat samen met Teun die aanwijzing uitzoeken. Al snel ontdekken ze dat er meer mensen op zoek zijn naar deze kostbare schat.

Lees hier onze recensie van De Expeditie van Familie Vos.

Met onder andere Anna Drijver, Raymonde de Kuyper en Levi Otto in de film 'De Expeditie van Familie Vos'

Lees hier welke films je nieuw op Pathé Thuis kunt kijken.

Cast
Naast het debuut voor Levi Otto zijn ook Raymonde de Kuyper (Mees Kees in de Wolken), Anna Drijver (Undercover), Fockeline Ouwerkerk (De K van Karlijn), Frederik Brom (Zwaar Verliefd! 2), Randy Fokke (Klem), Peter Faber (All You Need Is Love) en Edo Brunner (Loenatik, de gek!) in deze film te zien.

Sinds 11 februari 2021 is de film De Expeditie van Familie Vos te streamen op Pathé Thuis. Genre: Familie, Avontuur. Tijdsduur: 71 minuten. IMDb-score 7,4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Pathé Thuis: in De Expeditie van Familie Vos steelt de Efteling de show! of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV