Shelly Sterk maakt overstap van RTL naar SBS 6

Shelly Sterk maakt overstap van RTL naar SBS 6
'Ik vind het te gek!'

Nieuws

De 26-jarige presentatrice Shelly Sterk verruilt RTL voor SBS 6. Vanaf begin februari is ze te zien als een van de presentatoren van Shownieuws. Ook wordt ze mede-presentator van het nieuwe tv-programma Marktplaats.

SBS 6 ziet Sterk als een talentvolle presentatrice. Dat meldt de zender in een persbericht. Shelly Sterk was onder andere te zien als verslaggever in RTL Boulevard en presentatrice van Galileo op RTL 5. Bovendien haalde ze afgelopen jaar de halve finale van het reality-spelprogramma Expeditie Robinson.

Shelly Sterk

Zelf is ze erg blij met de stap naar SBS 6. "Na een mooie tijd bij RTL kijk ik enorm uit naar dit nieuwe avontuur! Ik vind het te gek dat ik bij SBS 6 de kans krijg om onder andere Shownieuws en Marktplaats te presenteren. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan", laat Sterk weten.

Eerder maakte SBS 6 de komst van presentarice Leonie ter Braak bekend. Ook zij gaat Marktplaats presenteren en zal te zien zijn in Hart van Nederland.

Tags: nederland, finale, presentatrice, marktplaats, rtl boulevard, tv-programma, verslaggever, avontuur, zender, Shownieuws, Expeditie Robinson, hart van nederland, leonie ter braak, shelly sterk, presenteren, sbs 6, spelprogramma

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »