Johnny de Mol presenteert nieuw feelgoodprogramma De Mol's Hoop op SBS6

Johnny de Mol presenteert nieuw feelgoodprogramma De Mol's Hoop op SBS6
Vanaf 24 maart te zien op televisie

Nieuws :

Vanaf woensdag 24 maart is Johnny de Mol op SBS6 te zien met een gloednieuw programma: De Mol's Hoop. In deze feelgoodproductie koppelt Johnny succesvolle ondernemers aan gezinnen met financiële en andere problemen. Kunnen de ondernemers in tien weken tijd de situatie van de gezinnen verbeteren?

De Mol's Hoop gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Mentor
Het zou natuurlijk makkelijk zijn om de gezinnen gewoon een zak geld te geven en het ze verder uit te laten zoeken, maar dat is niet wat er gebeurt in De Mol's Hoop. De ondernemers zullen wekenlang als een soort mentor voor de familie fungeren. Ze staan het gezin met raad en daad bij en in zes inspirerende afleveringen wordt duidelijk hoe kwetsbaar het leven kan zijn en hoeveel mensen voor elkaar kunnen betekenen - ook als die elkaar nog nooit hebben ontmoet.

Pechvogels
Door de kennis, ervaring en het uitgebreide professionele netwerk van de ondernemers kunnen ze alles op alles zetten om de pechvogels uit de penarie te helpen. Hun situatie lijkt door een lange periode van tegenslagen uitzichtloos, maar de ondernemers zorgen voor licht aan het eind van de tunnel. Zorgbehoevenden krijgen zorg, werklozen krijgen werk en een gezin dat anders op straat komt te staan, wordt aan een huis geholpen. Ook schuldverlichting, relatietherapie en opleiding voor de kinderen is mogelijk. Kortom: er is hoop!

Het nieuwe programma De Mol's Hoop is vanaf woensdag 24 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Mol's Hoop terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol presenteert nieuw feelgoodprogramma De Mol's Hoop op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier