Barcelona - Paris Saint-Germain live op tv en online (Champions League)

Barcelona - Paris Saint-Germain live op tv en online (Champions League)
Miljoenenbal gaat knock-outfase in

Sport :

Eindelijk! Na een aantal weken zonder Europees voetbal gaat het miljoenenbal dat de Champions League heet op dinsdag 16 februari weer verder met de achtste finales. Er staat meteen een enorme kraker op het programma: Barcelona - Paris Saint-Germain. Deze wedstrijd is live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Gelijktijdig met deze wedstrijd is RB Leipzig - Liverpool te zien op Ziggo Sport.

Samenvatting en hoogtepunten FC Barcelona - Paris Saint-Germain

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

FC Barcelona en Paris Saint-Germain zijn twee absolute grootmachten in het Europese voetbal. PSG haalde afgelopen jaar de Champions League-finale, die werd verloren van Bayern München, en Barça is al jaren één van de succesvolste clubs van het continent. Beide teams verkeren echter in zwaar weer: Barcelona is niet meer wat het geweest is en Paris Saint-Germain staat er weliswaar goed voor in de Franse Ligue 1, maar presteert minder dan voorgaande jaren.

Bekijk ook het volledige speelschema van de Champions League.

Lees verder onder de video's.

Frenkie de Jong
Er is een grote kans dat we Neerlands trots Frenkie de Jong dinsdagavond weer in actie zullen zien aan de zijde van Barcelona. De middenvelder verkeert de laatste tijd in een uitstekende vorm en weet zelfs regelmatig het net te vinden. Ook Sergiño Dest mag wellicht hopen op speelminuten onder Ronald Koeman. PSG moet het stellen zonder sterspeler Neymar; de Braziliaanse aanvaller staat aan de kant met een spierblessure.

Barcelona - Paris Saint-Germain is op dinsdag 16 februari om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.30 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Barcelona - Paris Saint-Germain live op tv en online (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier