Dinsdag 16 februari in Ik Vertrek: Maarten en Dominique verhuizen naar Italië

Dinsdag 16 februari in Ik Vertrek: Maarten en Dominique verhuizen naar Italië
Koppel wil B&B én minicamping beginnen

Kijktip :

Vorige week ging het nieuwe seizoen van Ik Vertrek met veel succes van start op NPO 1. Deze week zullen er ongetwijfeld weer veel Nederlanders voor de buis zitten om het avontuur van de 51-jarige Maarten en zijn vrouw Dominique (59) te volgen.

Ik Vertrek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nieuwe uitdaging
Na vijfentwintig jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt is Maarten toe aan een nieuwe uitdaging. Vanaf nu wil hij, zoals hij het zelf zegt, mensen ontvangen "voor de fijn en niet voor de pijn". En daarom wil hij samen met zijn vrouw Dominique een bed & breakfast én een minicamping beginnen in het Italiaanse gehucht San Benedetto Val di Sambro.

Lees verder onder de video's.

Droomhuis
In dit plaatsje hebben Maarten en Dominique een droomhuis gevonden, dat volgens hen prima omgetoverd kan worden tot een B&B. Ze willen niet meer moeten, maar ont-moeten. Dominique heeft zelfs haar eigen 'thoughtfullnss-methode' ontwikkeld. Ze wil speciale themaweekenden gaan organiseren, maar eerst moet er flink geklust worden. Er is geen centrale verwarming, het pand is niet geïsoleerd en de minicamping moet nog worden gebouwd.

Ik Vertrek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 16 februari in Ik Vertrek: Maarten en Dominique verhuizen naar Italië of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier