Nieuw op Pathé Thuis: Trolls World Tour is vrolijke animatie met veel muziek

Nieuw op Pathé Thuis: Trolls World Tour is vrolijke animatie met veel muziek
Met Anna Kendrick en Sam Rockwell

Film :

Vanaf 15 februari staat de animatiefilm Trolls World Tour op Pathé Thuis. In 2016 deed get succesvolle eerste deel Trolls vele bioscoopbezoekers glimlachen van plezier. Vier jaar later is het vervolg een feit, met de trollen Poppy en Branch wederom in de hoofdrol. Vanaf nu staat dit nieuwe trollenavontuur op Pathé Thuis.

Je kunt de film Trolls World Tour streamen op Pathé Thuis.

Poppy, Branch, Barb, Biggie en Hickory
Het is gezellig in Trollenland tot koningin Poppy er samen met Branch achter komt dat ze niet de enigen zijn. Er bestaan nog vele andere trollenplekken, elk te herkennen aan een muziekgenre. Wanneer alle trollen in groot gevaar zijn moeten Poppy, Branch en hun vrienden een gedurfde reis ondernemen en proberen om alle diverse trollen te verenigen.

Een scène uit de animatiefilm 'Trolls World Tour'

Lees hier welke films je nieuw op Pathé Thuis kunt kijken.

Cast
Naast de stemmen van Anna Kendrick (Trolls) en Sam Rockwell (Jojo Rabbit) zijn ook Justin Timberlake (Palmer), James Corden (The Prom) en Kelly Clarkson te horen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Walt Dohrn en David P. Smith (Trolls).

Vanaf 15 februari 2021 is de animatiefilm Trolls World Tour te streamen op Pathé Thuis. Genre: Animatie, Muziek, Komedie. Tijdsduur: 91 minuten. IMDb-score 6,1.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV