Maandag in Jinek: Linda de Mol en prinses Laurentien over 200e LINDA.

Maandag in Jinek: Linda de Mol en prinses Laurentien over 200e LINDA.
De gasten van maandag 15 februari

Kijktip :

Prinses Laurentien is een van de sterke, inspirerende vrouwen waar het 200e nummer van het tijdschrift LINDA. om draait. Zij en Linda de Mol zelf vertellen hierover bij Jinek. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - maandag 15 februari

  • Met 500 mensen naar een evenement gaan zonder 1,5 meter afstand te houden. Het is bijna niet voor te stellen. Maar toch zijn vandaag in Utrecht de eerste experimenten gestart, die moeten laten zien hoe de samenleving weer veilig open kan. Deze Fieldlabs zijn een unieke samenwerking tussen de evenementenbranche en de overheid. Initiatiefnemer Pieter Lubberts en demissionair staatsecretaris Mona Keijzer schuiven aan.
  • Bij het WK schaatsen in Heerenveen won Nederland afgelopen week in totaal 18 medailles. Hij won de koningsafstand - de 1500 meter - en zij werd de koningin van het toernooi met twee gouden en twee bronzen medailles. Met minder dan een jaar tot de start van de Olympische Winterspelen in Peking lieten Thomas Krol en Irene Schouten zien in de vorm van hun leven te verkeren. De wereldkampioenen schuiven vanavond aan.
  • Morgen komt de tweehonderdste LINDA. uit, met in de hoofdrol sterke, inspirerende vrouwen, waaronder prinses Laurentien. Zij schuift vanavond samen met Linda de Mol aan.
  • We dachten dat we haar voor altijd kwijt waren aan het buitenland, maar niks is minder waar. Vanaf vrijdag schittert Carice van Houten in Red Light, de serie die ze bedacht met haar beste vriendin Halina Reijn. Carice schuift aan samen met schrijfster van de serie Esther Gerritsen.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Linda de Mol en prinses Laurentien over 200e LINDA. of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV