Top 5: De beste thrillerseries op Netflix voor op jouw lijstje

Top 5: De beste thrillerseries op Netflix voor op jouw lijstje
Voor een weekje spanning op de bank

Film :

Behoefte aan een spannende avond op de bank? In plaats van een film zou je ook eens voor een serie kunnen kiezen! Dit zijn de vijf beste thrillerseries voor op jouw te kijken-lijstje.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5. You (2 seizoenen, 2019 -heden)

Gids.tv: ★★★ (seizoen 2) | IMDb ★ 7,7

Een geïnteresseerde en slimme boekhouder veranderd langzamerhand in een doordachte en zieke stalker. Een bijzonder creepy serie die het verdiend gezien te worden. Lees hier waar je YOU kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van YOU seizoen 2.

4. The Bridge (4 seizoenen, 2011 - 2018)

IMDb ★ 8,6

Op de Oresundbrug tussen Zweden en Denemarken wordt een lichaam gevonden. Het lijkt bevindt zich precies tussen twee landen in. De zaak wordt dus opgelost door een deels Zweeds en deels Deens team. Bekijk hier waar je The Bridge kunt kijken.

3. The Sinner (3 seizoenen, 2017 - heden)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,9

Een vrouw vermoordt op klaarlichte dag een man die zij niet kent. Ze heeft echter geen idee waarom ze dit heeft gedaan. Een rechercheur probeert uit te zoeken waarom de vrouw deze moord gepleegd heeft en of ze het slachtoffer inderdaad niet kent. Bekijk hier waar je The Sinner kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Sinner seizoen 3.

2. Ratched (1 seizoen, 2020)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,3

Een bloedspannende dramaserie die het oorsprongsverhaal vertelt van asielverpleegkundige Mildred Ratched. In 1947 arriveert Mildred in Noord-Californië om werk te zoeken in een vooraanstaand psychiatrisch ziekenhuis waar nieuwe en verontrustende experimenten met de menselijke geest zijn begonnen. Bekijk hier waar je Ratched kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Ratched seizoen 1.

1. Dirty John (alleen seizoen 2, 2019 - heden)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,2

Als Betty vermoedt dat haar man Dan vreemdgaat met zijn assistent, ontstaat een levensgevaarlijk kat- en muisspel. Het heftige verhaal haalde in 1983 vrijwel elke Amerikaanse krantenkop als The Betty Broderick Story. De uiteindelijke scheiding tussen de twee betreft een van de meest controversiële scheidingen ooit, en kende dan ook alle fatale gevolgen van dien. Bekijk hier waar je vanaf Dirty John kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Dirty John seizoen 2.

De spannende serie Behind Her Eyes is vanaf woensdag 17 februari te zien op Netflix. Bekijk ook de top-5 romantische films voor singles.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Top 5: De beste thrillerseries op Netflix voor op jouw lijstje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV