Nieuwe spelshow Car Wars met bestuurbare auto's najaar 2021 te zien op SBS6

Nieuwe spelshow Car Wars met bestuurbare auto's najaar 2021 te zien op SBS6
BN'ers gaan opnieuw de strijd met elkaar aan

Nieuws :

In het najaar van 2021 komt SBS6 met een nieuw spelprogramma, wederom geïnspireerd op kinderspeelgoed. Na Marble Mania kunnen we ons nu verheugen op Car Wars, waarin bekende Nederlanders met razendsnelle bestuurbare auto's over unieke circuits racen.

Car Wars gemist? Kijk vanaf het najaar van 2021 elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Straatraces en off-road
De deelnemers worden weer helemaal kind in Car Wars, waarin ze met auto's die wel 160 kilometer per uur kunnen spannende straatraces rijden en uitdagende off-road parcoursen afleggen. Niets is te gek, want er wordt over water gereden, van schansen gevlogen en van hoge flatgebouwen gesprongen. De zes BN'ers krijgen allemaal een ervaren remote control racer als coach toegewezen.

De precieze startdatum en de deelnemers van Car Wars zijn nog niet bekend. Zodra dit bekend is, lees je het op Gids.tv.

Trainen
Allereerst wordt er hard getraind voor de daadwerkelijke races en dat is ook hard nodig, want in elke aflevering krijgen ze drie pittige opdrachten voor de kiezen. De prestaties van de BN'ers leveren geld op voor een zelfgekozen goed doel; hoe hoger je eindigt, hoe meer geld dat oplevert. Ook de coaches juichen mee, want hoe hoger 'hun BN'er' eindigt, hoe meer geld zij zelf krijgen. Het is geen afvalrace, maar een strijd om de beste plek in het algemeen klassement.

Het nieuwe spelprogramma Car Wars is in het najaar van 2021 te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Car Wars terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe spelshow Car Wars met bestuurbare auto's najaar 2021 te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier