Leonie ter Braak gaat in Kinderen kopen een huis op huizenjacht met kinderen

Leonie ter Braak gaat in Kinderen kopen een huis op huizenjacht met kinderen
Nieuw programma vanaf 24 maart te zien op SBS6

Nieuws :

Vanaf woensdag 24 maart zendt SBS6 een uniek, nieuw huizenprogramma uit. In Kinderen kopen een huis gaat Leonie ter Braak op huizenjacht, maar zoals de titel al aangeeft gebeurt dat met een ander gezelschap dan gebruikelijk: de kinderen van een gezin. Kopen zij een huis dat ook hun ouders zal behagen?

Kinderen kopen een huis gemist? Kijk vanaf 24 maart elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Kritisch
De ouders van de kids willen dolgraag verhuizen, maar de kinderen zijn hier fel op tegen. In Kinderen kopen een huis krijgen zij de regie in handen in de zoektocht naar een nieuw onderkomen. Samen met Ter Braak en makelaar Geert Klaver gaan ze op jacht, en ze blijken verrassend kritisch te zijn. Uiteraard is de grootte van de slaapkamers en de tuin van groot belang, maar ze letten ook op de gehorigheid en de aanwezigheid van dubbel glas en willen zelfs weten of bepaalde muurtjes kunnen worden weggebroken.

Bieden
Uiteindelijk mogen de kids zelfs een bod uitbrengen op het huis dat ze het meest bevalt en daarbij moeten ze laten zien stressbestendig te zijn. In elke aflevering leren we een nieuw gezin kennen. Zo volgen we onder meer Mike (13 jaar) en Marit (16), die een speciaal talentenprogramma volgen in Tilburg, waarvoor ze elke dag twee uur in de bus van en naar school zitten. De ouders willen dichter bij school gaan wonen, maar dat zien Mike en Marit juist niet zitten.

Het nieuwe programma Kinderen kopen een huis is vanaf woensdag 24 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leonie ter Braak gaat in Kinderen kopen een huis op huizenjacht met kinderen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier