Vanavond op tv: Barcelona - Paris Saint-Germain, docu Euthanasie de movie

Vanavond op tv: Barcelona - Paris Saint-Germain, docu Euthanasie de movie
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 16 februari

Kijktip :

Na een winterstop van zo'n twee maanden gaat de Champions League vanavond verder met de knock-outfase. Daarin staat meteen een kraker op het programma: Barcelona - Paris Saint-Germain. Verder onder meer de docu Euthanasie de movie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 16 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Barcelona - Paris Saint-Germain

SBS 6
20:30 uur

Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League. De knock-outfase van de Champions League begint direct met een absolute kraker. FC Barcelona speelt de heenwedstrijd na de tweede plek in de groep met Juventus thuis. Tegenstander is Paris Saint-Germain, de verliezend finalist van vorig seizoen.


Dramafilm: Bridge of Spies

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de prachtige dramafilm Bridge of Spies, van regisseur Steven Spielberg en met Tom Hanks, te zien. De film vertelt het waargebeurde verhaal van James Donovan. James is een succesvolle advocaat die gerekruteerd wordt door de CIA om een haast onmogelijke missie uit te voeren. Hij moet onderhandelen over de vrijlating van een door de Russen gevangen genomen Amerikaanse piloot.


Ik Vertrek: ont-moeten in Italië

NPO 1
20:35 uur

Deze week in Ik Vertrek het verhaal van de 51-jarige Maarten en zijn vrouw Dominique (59). Ze gaan het avontuur aan en willen een B&B en minicamping starten in Italië. Maarten is na 25 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt toe aan een nieuwe uitdaging. Hij wil mensen voortaan ontvangen 'voor de fijn en niet voor de pijn'. Samen met zijn vrouw vertrekt hij naar het Italiaanse gehucht San Benedetto Val di Sambro.


Nieuw: Theater Maas

NPO 2
21:10 uur

In het nieuwe programma Theater Maas blikt Cornald Maas elke week met een bekende podiumkunstenaar vooruit op wat er nu online en stráks in de theaters te zien is. In de eerste aflevering kijkt Maas met Gijs Scholten van Aschat naar de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen. Op welke voorstellingen en concerten kunnen we ons straks verheugen?


Docu: #BOOS - Euthanasie de movie

NPO 3
22:00 uur

Tim Hofman volgt in de documentaire Euthanasie de movie twee jongeren die niet meer willen leven. Hij zoekt uit waar ze tegenaan lopen en hoe het werkt als je als jong mens euthanasie zou willen. Drie jaar lang volgt Tim Hofman de 21-jarige Athaliah en de 25-jarige Robin. Athaliah is vanwege haar ziekte bang om langzaam te stikken doordat haar longen haar niet meer voldoende zuurstof kunnen geven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Barcelona - Paris Saint-Germain, docu Euthanasie de movie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV