FC Porto - Juventus live op tv en online (Champions League)

FC Porto - Juventus live op tv en online (Champions League)
Portugese topclub versus Italiaanse grootmacht

Sport :

Woensdagavond (17 februari) worden er opnieuw twee achtste finales in de Champions League gespeeld. De Portugese topclub FC Porto neemt het in eigen huis op tegen de Italiaanse grootmacht Juventus. Deze wedstrijd is live te zien op SBS6, Ziggo Sport Extra en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten FC Porto - Juventus

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Groepsfase
FC Porto en Juventus stroomden allebei door na een succesvolle groepsfase. Omdat Porto in de groep tweede werd achter Manchester City, mogen zij de heenwedstrijd thuis spelen. Juventus werd in een spannende groep met FC Barcelona eerste. De Oude Dame won in Barcelona met 0-3, nadat het de thuiswedstrijd in Turijn juist met 2-0 had verloren.

Bekijk ook het volledige speelschema van de Champions League.

Lees verder onder de video's.

Cristiano Ronaldo
Zoals altijd zullen de ogen van de Portugese verdedigers gericht zijn op Cristiano Ronaldo. Hoewel hij op 5 februari zijn 36ste verjaardag vierde, is de superster nog altijd één van de beste voetballers ter wereld. In zijn schaduw is er speciale Nederlandse aandacht voor verdediger Matthijs de Ligt, die inmiddels een vaste plek in het team van Andrea Pirlo heeft.

FC Porto - Juventus is op woensdag 17 februari om 21.00 uur live te zien op SBS6, Ziggo Sport Extra en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.30 uur.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV