Fargo seizoen 4 gaat woensdag 17 februari van start op Canvas

Fargo seizoen 4 gaat woensdag 17 februari van start op Canvas
Nieuwe reeks van Amerikaanse misdaadserie

Kijktip :

In 1996 verscheen de filmklassieker Fargo van de gebroeders Coen, die alom werd geprezen. Jaren later werd besloten er een anthology series van te maken, waarin elk seizoen een ander verhaal vertelt - met even veel succes. Het vierde seizoen van Fargo is vanaf woensdag te zien op Canvas.

Lees hier waar je Fargo kunt streamen.

Misdaadsyndicaat
Dit vierde seizoen speelt zich af in Kansas City, in de jaren vijftig. De leider van het Afro-Amerikaanse misdaadsyndicaat aldaar verklaart de oorlog aan de Italiaanse maffia, die er ook actief is. Het veroorzaakt grote problemen bij de familie Smutny, die zich plotseling tussen twee zéér hete vuren bevindt.

Vredestoestand
Toch onstaat er een fragiele vredestoestand, die binnen de kortse keren weer in gevaar komt door een onverwacht overlijden. De onstuimige verpleegster Oraetta Mayflower zorgt voor een patiënt die op sterven ligt. Verder volgen we Loy Cannon, die veiligheid ruilt voor macht. Door hun financiële zorgen moet de familie Smutny een gevaarlijke deal sluiten.

Het vierde seizoen van de misdaadserie Fargo is vanaf woensdag 17 februari wekelijks om 22.15 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fargo seizoen 4 gaat woensdag 17 februari van start op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV