Stevige actiefilm Sicario: Day of the Soldado woensdag te zien op Veronica

Stevige actiefilm Sicario: Day of the Soldado woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Keiharde actie en een afschrikwekkend verhaal: dat bood de moderne actieklassieker Sicario in 2015. De film zette Denis Villeneuve nog meer op de kaart en drie jaar later kwam er een vervolg, geregisseerd door Stefano Sollima - dat verrassend goed uitpakte. Sicario: Day of the Soldado is woensdag te zien op Veronica en je kunt Sicario: Day of the Soldado streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Sicario: Day of the Soldado is het vervolg op Sicario en vindt dan ook plaats na de gebeurtenissen in de eerste film. Opnieuw worden infiltrant Alejandro Gillick en CIA-agent Matt Graver gevolgd. De Mexicaanse drugsoorlog heeft zich verder verspreid, waarbij terroristen over de Amerikaans-Mexicaanse grens verplaatst worden. Dit keer wordt er een dochter van een drugsbaron ontvoerd door de mannen, om op deze manier een drugsoorlog tussen twee grote Mexicaanse drugskartels te ontketenen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Veel filmliefhebbers zullen hun hart hebben vastgehouden toen bekend werd dat er een vervolg kwam op Sicario, de meesterlijke misdaadfilm van Denis Villeneuve. Zeker nadat duidelijk werd dat Villeneuve én hoofdrolspeelster Emily Blunt niet bij de sequel betrokken zouden zijn, werden de verwachtingen naar beneden bijgesteld. Gelukkig was scenarist Taylor Sheridan wél van de partij om een stevig verhaal op papier te zetten, en verbonden ook Benicio del Toro en Josh Brolin zich weer aan het project. Het levert uiteindelijk een prima vervolg op.

Cast
Naast Benicio del Toro (Traffic) en Josh Brolin (Avengers: Infinity War) zijn ook Isabela Moner (Instant Family) en Jeffrey Donovan (Shot Caller) te zien in Sicario: Day of the Soldado. Deze film is geregisseerd door Stefano Sollima.

Sicario: Day of the Soldado (2018) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op woensdag 17 februari om 22.50 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 122 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV