Vanavond op tv: sc Heerenveen - Feyenoord (KNVB Beker), start Fargo seizoen 4

Vanavond op tv: sc Heerenveen - Feyenoord (KNVB Beker), start Fargo seizoen 4
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 17 februari

Kijktip :

Vanavond spelen sc Heerenveen en Feyenoord de inhaalwedstrijd voor de KNVB Beker die vorige week werd afgelast vanwege het extreme winterweer. Verder onder meer de start van het vierde seizoen van Fargo. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 17 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: sc Heerenveen - Feyenoord (KNVB Beker)

FOX
18:45 uur

Vanaf 18:00 uur de voorbeschouwing en om 18:45 uur live verslag van de kwartfinale sc Heerenveen - Feyenoord in de KNVB-beker. De wedstrijd werd vorige week uitgesteld vanwege het winterweer. Daarom spelen Heerenveen en Feyenoord op deze woensdagavond. Het duel is vroeg, vanwege de Champions League om 21:00 uur. De winnaar van de bekerwedstrijd speelt in de halve finale begin maart thuis tegen Ajax.


Live: FC Porto - Juventus (Champions League)

SBS 6
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van FC Porto - Juventus in de achtste finales van de Champions League. De heenwedstrijd in de eerste knock-outronde is voor Porto een thuiswedstrijd. De club werd tweede in de groepsfase, achter Manchester City. Juventus won de groep met FC Barcelona. De ploeg van Cristiano Ronaldo versloeg Messi's team in Barcelona met 3-0, nadat het in Turijn juist met 2-0 verloor.


Slot: Het Dorp

NPO 1
22:00 uur

In de laatste aflevering van Het Dorp onderzoeken Huub Stapel en Wim Daniëls hoe het nu verder moet met de dorpen. Heeft het dorp de toekomst of trekt de Nederlander juist weg naar een plek waar voorzieningen volop aanwezig zijn? Om hierachter te komen gaan Huub en Wim langs in het Limburgse dorp Mheer, waar verbondenheid en broederschap al 400 jaar orde van de dag is.


Nieuw: The Salisbury Poisonings

BBC First
22:00 uur

Vanavond start de vierdelige Britse dramaserie The Salisbury Poisonings, over de vergiftiging van voormalig spion Sergej Skripal en zijn dochter Joelia. Op 4 maart 2018 rukken de hulpdiensten uit voor Sergej en Joelia Skripal, die bewusteloos zijn aangetroffen op een bankje in een park in het Engelse Salisbury. De dramaserie richt zich vooral op het uitzonderlijk heldhaftige optreden van de lokale gemeenschap.


Nieuw: Fargo seizoen 4

Canvas
22:08 uur

Vanaf vanavond is het nieuwste, vierde seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Fargo elke woensdag vanaf 22:15 uur met dubbele afleveringen te zien op de Vlaamse zender Canvas. In dit seizoen verklaart het hoofd van het Afro-Amerikaanse misdaadsyndicaat in jaren vijftig in Kansas City de oorlog aan de Italiaanse maffia. De Smutny-familie komt tussen twee vuren te zitten.


Andere Tijden: Mexicaanse griep

NPO 2
22:20 uur

Deze week in Andere Tijden een terugblik op een andere pandemie: de Mexicaanse griep, die ruim tien jaar geleden de wereld in zijn greep hield. Hoewel er mensen aan dit virus overlijden, blijkt de griep voor de meeste mensen uiteindelijk relatief mild. Andere Tijden zocht het meisje op dat bekend werd als de eerste Nederlander met de Mexicaanse griep: toen een meisje van drie, nu een gezonde tiener. Ook komen er diverse experts aan het woord.


Actiefilm: Sicario: Day of the Soldado

Veronica
22:50 uur

Op Veronica is vanavond de actiefilm Sicario: Day of the Soldado te zien. De drugsoorlog op de grens van de Verenigde Staten en Mexico escaleert, wanneer een oppermachtig drugskartel terroristen over de grens smokkelt en de dochter van een drugsbaron ontvoerd wordt. FBI-agent Matt Graver herenigt zich met de Alejandro Gillick, een man met een troebel verleden, om ten strijde te trekken.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: sc Heerenveen - Feyenoord (KNVB Beker), start Fargo seizoen 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV