Donderdag in Marble Mania: dj's Frank Dane, Sander Lantinga en Wietze de Jager

Donderdag in Marble Mania: dj's Frank Dane, Sander Lantinga en Wietze de Jager
Hilariteit gegarandeerd met Radio 538-collega's

Kijktip :

Hét kijkcijferkanon van de donderdagavond, Marble Mania, heeft deze week weer een vermakelijke uitzending op het programma staan. Radio 538-collega's Frank Dane, Sander Lantinga en Wietze de Jager strijden tegen elkaar op de verschillende knikkerbanen en daarbij is hilariteit gegarandeerd.

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Succes
De afgelopen weken is Marble Mania een enorm succes gebleken op SBS6. Wekelijks kijken er (gemiddeld) zo'n 1,3 miljoen Nederlanders naar de spannende knikkerstrijd met bekende Nederlanders. Nu is het de beurt aan drie dj's van Radio 538, die hun kwaliteiten moeten tonen op de knikkerbanen. Wie is het handigst met het kleine ronde kinderspeelgoed?

Lees verder onder de video's.

Geldprijs
Door middel van verschillende behendigheidsspellen kunnen de deelnemers knikkers verdienen voor de geluksbanen. Wie aan het einde van de aflevering de meeste punten heeft, krijgt de meeste knikkers in de grote finale - waarin maar liefst zesduizend knikkers naar beneden rollen. Alle drie de deelnemers winnen een geldprijs, dat ze doneren aan een door henzelf gekozen goed doel.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Marble Mania: dj's Frank Dane, Sander Lantinga en Wietze de Jager of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier