Nieuw realityprogramma Doctors: Behind Closed Doors start donderdag op TLC

Nieuw realityprogramma Doctors: Behind Closed Doors start donderdag op TLC
Kijkje achter de schermen bij de huisarts

Kijktip :

Vanaf donderdag 18 februari is het nieuwe realityprogramma Doctors: Behind Closed Doors te zien op TLC. Hierin krijgen we een exclusief kijkje achter de schermen bij een hectische huisartsenpraktijk in Londen, waar de dokters met van alles te maken krijgen: van een zere keel tot zelfmoordneigingen.

Slaapproblemen
De huisartsen in de Britse hoofdstad moeten van alle markten thuis zijn bij de heftige en - soms - hilarische kwaaltjes, zoals een oudere man die zijn knie geblesseerd heeft tijdens een wedstrijd trampolinespringen. Ze krijgen echter ook een jongeman met een darminfectie, een vrouw die problemen heeft met haar schildklier en een jongetje met slaapproblemen op bezoek.

Kort tijdsbestek
Dokters staan vaak onder grote druk om in een kort tijdsbestek de juiste beslissing te nemen over allerlei verschillende zaken. Met gerichte vragen weten de huisartsen de juiste informatie boven tafel te krijgen; waar de ene patiënt met eenvoudige medicatie weer huiswaarts kan keren, moet een ander worden doorgestuurd naar het ziekenhuis. Angst en verdriet worden afgewisseld met blijdschap en opluchting.

Het nieuwe programma Doctors: Behind Closed Doors is vanaf donderdag 18 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw realityprogramma Doctors: Behind Closed Doors start donderdag op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier