Woensdag in De Vooravond: zijn miljarden voor steun onderwijs genoeg in coronacrisis?

Woensdag in De Vooravond: zijn miljarden voor steun onderwijs genoeg in coronacrisis?
Dit zijn de gasten van woensdag 17 februari

Kijktip :

Vanavond praten Fidan Ekiz en Renze Klamer weer met verschillende gasten in De Vooravond over diverse onderwerpen. Zo komt het steunpakket voor het onderwijs aan bod, dat vandaag door onder anderen minister Slob werd gepresenteerd. Is dit genoeg om de leerlingen de coronacrisis door te helpen?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - woensdag 17 februari

  • Vandaag presenteerden demissionair ministers Slob en Van Engelshoven hun noodplan voor het onderwijs. Is het steunpakket groot genoeg? De Vooravond vraagt het de Amsterdamse wethouder van Onderwijs Marjolein Moorman en schrijver, presentator en docent Karim Amghar.
  • De verhouding tussen de politiek en de rechtstaat is met het avondklok-dossier flink op de proef gesteld. Met strafrechtadvocaat Meike Lubbers en rechtbankverslaggever Saskia Belleman praten ze over deze en andere zorgwekkende botsingen tussen deze twee pijlers van de democratie.
  • Het internet is in de ban van de nieuwe app Clubhouse. Wat kan je precies met de app? En is het een eendagsvlieg of een echte blijvende hit? We bespreken het met fanatiek gebruiker Edson da Graça en de jonge Clubhouse grootheid Roxy Dekker.
  • 1 april is het weer zover: de jaarlijkse uitvoering van The Passion! Vanavond maakt De Vooravond de cast bekend en zitten Petrus, Judas, Jezus en verslaggever van het paasspektakel Anita Witzier aan tafel.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De Vooravond: zijn miljarden voor steun onderwijs genoeg in coronacrisis? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier