Vanavond op tv: Europa League-wedstrijden Olympiakos - PSV en Lille - Ajax

Vanavond op tv: Europa League-wedstrijden Olympiakos - PSV en Lille - Ajax
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 18 februari

Kijktip :

Vanavond komen de twee overgebleven Nederlandse clubs in actie in de Europa League. Om 18.55 uur staat de wedstrijd Olympiakos - PSV op het programma, om 21.00 uur gevolgd door Lille - Ajax. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Marble Mania. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 18 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Olympiakos - PSV

RTL 7
18:50 uur

Vanaf 18:00 uur de voorbeschouwing en om 18:55 uur live verslag van Olympiakos Piraeus - PSV in de zestiende finales van de Europa League. Het tweede Europese voetbaltoernooi is in de knock-outfase beland. De twaalf groepswinnaars en twaalf nummers twee uit de Europa League krijgen gezelschap van de acht nummers drie uit de Champions League-groepsfase. PSV won de groep met onder andere Granada en treft een Champions League-tegenstander: Olympiakos uit Griekenland.


Marble Mania: radio-dj's

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Marble Mania spelen radio-dj's Frank Dane, Sander Lantinga en Wietze de Jager tegen elkaar in de spannende knikkerwedstrijd, die elke donderdag om 20:30 uur te zien is op SBS6. Elke ronde in Marble Mania begint met een behendigheidsspel. De winnaar verdient drie knikkers voor de geluksbaan die erop volgt. De nummers twee en drie krijgen er twee en één. Wie aan het eind van de aflevering de meeste punten heeft, krijgt de meeste knikkers in de grote finale.


Live: Lille - Ajax

RTL 7
20:50 uur

Live verslag van Lille - Ajax, de heenwedstrijd in de zestiende finales van de Europa League. Vanaf 18:00 uur is de voorbeschouwing. Ajax eindigde in de groepsfase van de Champions League als derde, achter Liverpool en Atalanta. Daardoor gaan de Amsterdammers nu verder in de knock-outfase van de Europa League. De Franse koploper Lille is de tegenstander.


Nieuw: Doctors: Behind Closed Doors

TLC
21:30 uur

Van een zere keel tot zelfmoordneigingen: een vaste camera geeft je een unieke blik achter de schermen van een hectische huisartsenpraktijk in Londen. Elke donderdag om 20:30 uur in het nieuwe programma Doctors: Behind Closed Doors op TLC. De huisartsen krijgen te maken met de meest uiteenlopende gevallen. Van een jongeman met een darminfectie tot een vrouw die problemen heeft met haar schildklier. En van een jongetje met slaapproblemen tot een oudere man die zijn knie geblesseerd heeft tijdens een wedstrijd trampolinespringen.


Nieuw: De verloren stem

NPO 2
22:35 uur

In het nieuwe programma De verloren stem probeert Tijs van den Brink te ontdekken wat er omgaat in de hoofden van niet-stemmers en of er ruimte is om tóch te gaan stemmen. Ongeveer 2,5 miljoen Nederlanders stemmen niet tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Van den Brink gaat langs bij deze afhakers, paria’s en principiële strijders. Een eenvoudig medicijn om de niet-stemmers over te halen om de gang naar de stembus, is er niet.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Europa League-wedstrijden Olympiakos - PSV en Lille - Ajax of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier