Nieuw programma Fitness Diaries met o.a. Famke Louise start zaterdag op TLC

Nieuw programma Fitness Diaries met o.a. Famke Louise start zaterdag op TLC
Een kijkje in het leven van vijf fitgirls

Kijktip :

Fitgirls, je ziet ze tegenwoordig overal. Ze lijken van sporten en gezonde voeding hun levensdoel te hebben gemaakt. In het nieuwe realityprogramma Fitness Diaries op TLC volgen we vijf van zulke dames, onder wie Famke Louise en Fajah Lourens.

Zelf gefilmd
Naast deze twee bekende Nederlanders delen ook Evelien, Lindsey en Roos hun volledige leven met ons. Naast hun gezonde en fitte levensstijl brengen ze ook zelf alle ups en downs in beeld. Het lijkt daarmee op een echt (video)dagboek - vooral omdat het materiaal uit de afleveringen door de dames zelf gefilmd is. Het is wel duidelijk dat het bestaan van een fitgirl hard werken is.

Lees verder onder de video's.

Body positivity
De dames zijn bijna constant bezig met gezond blijven, of dat nou komt door het runnen van een fitnessbedrijf of hun aandacht voor bodybuilding, spiritualiteit of body positivity. Als echte topsporters moeten ze er veel voor doen en laten, maar ze vinden zelf dat ze er veel voor terugkrijgen. Toch kan de fitnesswereld zowel glamoreus als eenzaam zijn, met een lach en op zijn tijd een traan.

Het nieuwe realityprogramma Fitness Diaries is vanaf zaterdag 20 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Fitness Diaries met o.a. Famke Louise start zaterdag op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier