Bijzondere make-overs in Chantal's Beauty Camper: vanaf 3 maart bij RTL 4

Bijzondere make-overs in Chantal's Beauty Camper: vanaf 3 maart bij RTL 4
Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff op avontuur in roze camper

Nieuws :

Binnenkort kun je bij RTL 4 kijken naar het gloednieuwe programma Chantal's Beauty Camper. Hierin zie je hoe Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff op avontuur gaan in hun roze camper en wat glitter en glamour verspreiden in Nederland.

Chantal's Beauty Camper gemist? Kijk elke aflevering terug bij Gids.tv.

Chantal, Fred en Leco gaan voor positief zelfbeeld bij kandidaten
Chantal, Fred en Leco gaan op pad om mensen in Nederland een make-over te geven. Deze mensen delen hun persoonlijke verhaal, en worden verrast met de roze camper die kan worden omgetoverd tot een ultiem beautycamp. Leco doet het haar en make-up, Fred de styling en Chantal neemt taken van de kandidaten over zodat zij onbezorgd kunnen genieten. En hopelijk kunnen deze mensen na hun behandeling wat positiever naar zichzelf gaan kijken.

Kleine veranderingen maken groot verschil
Chantal noemt dit een van de mooiste programma’s die ze tot nu toe heeft gemaakt. “De onzekerheid die mensen hebben over hun uiterlijk en hun voorkomen zijn zo vaak onterecht negatief. Door de hulp van Fred en Leco is het prachtig om te zien hoe anders en vooral terecht positiever deze mensen naar zichzelf gaan kijken.” Ook Fred vond het heerlijk om mensen in het zonnetje te zetten. “Dat verveelt nooit en iedere keer ben ik weer geraakt door de mooie verhalen en het resultaat. Het was een feestje om te mogen maken.” Volgens Leco gaat het vaak om kleine veranderingen. “Want vaak zijn het de subtiele, simpele tips die het verschil op lange termijn kunnen maken.”

Chantal's Beauty Camper is vanaf woensdag 3 maart om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Chantal's Beauty Camper terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere make-overs in Chantal's Beauty Camper: vanaf 3 maart bij RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier