Cabaretshow Fenomeen van Rayen Panday zaterdag te zien op SBS6

Cabaretshow Fenomeen van Rayen Panday zaterdag te zien op SBS6
Klikbeet-acteur ook succesvol op de planken

Kijktip :

Het wordt deze zaterdag opnieuw lachen, gieren en brullen op SBS6, want aan de reeks cabaretvoorstellingen komt nog geen einde. Deze week is het de beurt aan Rayen Panday en zijn voorstelling Fenomeen, waarmee hij in 2018-2019 langs de theaters trok.

Fenomeen van Rayen Panday gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Gewilde namen
Panday staat sinds 2013 in de Nederlandse theaters en hij heeft sindsdien gestaag gewerkt aan zijn reputatie. Met de voorstelling Niet verder vertellen uit 2016 brak hij definitief door, en sindsdien is hij uitgegroeid tot één van de meest gewilde namen in de Nederlandse cabaretwereld. Tien jaar na zijn debuut en vele optredens in binnen- en buitenland was met het Fenomeen zo ver: Rayen Panday maakt een voorstelling die het hele spectrum omvat.

Persoonlijk
In deze veelgeprezen voorstelling uit het theaterseizoen 2018-2019 vertelt Panday persoonlijke verhalen, gaat hij in op de actualiteit, is er regelmatig een muzikaal intermezzo én er wordt geen onderwerp geschuwd. Dat kennen we inmiddels van hem, want ook in het populaire tv-programma Klikbeet schittert Panday in de meest bizarre en - bij vlagen - grove sketches.

De voorstelling Fenomeen van Rayen Panday is op zaterdag 20 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de show Fenomeen van Rayen Panday terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cabaretshow Fenomeen van Rayen Panday zaterdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier