Danny de Munk gaat zaterdag in Verborgen verleden op zoek naar zijn roots

Danny de Munk gaat zaterdag in Verborgen verleden op zoek naar zijn roots
Familiegeschiedenis van ras-Amsterdammer

Kijktip :

In de aflevering van Verborgen verleden van zaterdag 20 februari is het de beurt aan ras-Amsterdammer Danny de Munk om een duik in zijn eigen familiegeschiedenis te nemen. Want ontdekt hij over zijn voorvaderen?

Verborgen verleden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ciske de Rat
Al snel blijkt dat de lach en de traan in het verhaal van de familie van Danny nooit ver weg zijn, en dat die elkaar soms in rap tempo afwisselen. Danny de Munk ontdekt bovendien een aantal rake parallellen met de beroemde film en de rol die voor altijd aan hem zal blijven kleven: de Nederlandse klassieker Ciske de Rat uit 1984.

Wonderlijke verhalen
Tijdens zijn reis door het verleden stuit Danny op allerlei wonderlijke verhalen over zijn vroege familie. De acteur en zanger blijkt een volbloed Amsterdammer te zijn, want ook de voorouders van Danny gaven de straten van onze hoofdstad al kleur. Verder spelen de Tweede Wereldoorlog en het verzet een hoofdrol in deze tragische maar dappere familiegeschiedenis.

Verborgen verleden is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Danny de Munk gaat zaterdag in Verborgen verleden op zoek naar zijn roots of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier