Nieuw muziekprogramma Muziekstad start zaterdag op NPO 3

Nieuw muziekprogramma Muziekstad start zaterdag op NPO 3
Eva Koreman reist door Nederland

Kijktip :

Eva Koreman kennen we hoofdzakelijk als radio-dj bij 3FM, maar vanaf zaterdag 20 februari is ze ook op televisie te zien met haar eigen muziekprogramma: Muziekstad. Hierin trekt ze door Nederland, op zoek naar de beste muziek van eigen bodem.

Muziekstad gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Rondleiding
In Muziekstad ontmoet Eva Koreman diverse Nederlandse artiesten in verschillende steden. Ze geven haar een rondleiding langs hun favoriete plekjes in de stad om muziek te schrijven, de locaties die vormend zijn geweest en de plaatsen waar ze zich laten inspireren. Op deze manier geven ze een intiem kijkje in hun creatieve proces.

Toekomst
Uiteraard treden de artiesten die per aflevering aan bod komen ook op bij een lokaal poppodium! Eva wil zich niet focussen op de bekende namen, die we altijd in de talkshows zien, maar geeft juist aandacht aan de spannende underground en de artiesten van de toekomst. In de eerste aflevering zijn dat hiphop-talent Raw Poets, zangeres/songwriter Naaz en popster-in-wording Froukje.

Het nieuwe programma Muziekstad is vanaf zaterdag 20 februari wekelijks rond 23.05 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Muziekstad terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw muziekprogramma Muziekstad start zaterdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier