Donderdag in Op1: Dennis Weening & Klaas van der Eerder over Hunted VIPS

Donderdag in Op1: Dennis Weening & Klaas van der Eerder over Hunted VIPS
Dit zijn de gasten van donderdag 18 februari

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder & Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

De gasten van donderdag 18 februari 2021

  • In Hunted VIPS slaan acht bekende Nederlanders op de vlucht en proberen ze een week lang uit handen te blijven van professionele opsporingsexperts. Ruim 1.2 miljoen mensen zagen deze week hoe Dennis Weening en Klaas van der Eerden de finale haalden. Vanavond bij Op1 vertellen ze over hun deelname.

  • Een bijzondere dag in de rechtbank van Assen vandaag. Het Openbaar Ministerie wil de hoofdverdachte in de Ruinerwold-zaak, vader Gerrit Jan van D., niet meer vervolgen en vindt dat hij vrijgelaten moet worden. Tot ontzetting van de vier oudste kinderen, die vandaag middels hun advocaat Corinne Jeekel voor het eerst in de rechtszaal van zich konden laten horen. Jeekel en rechtbankverslaggever Saskia Belleman zijn te gast.

Er volgen later meer gasten.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Dennis Weening & Klaas van der Eerder over Hunted VIPS of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier