Donderdag in Jinek: Gordon reageert op online haatreacties met z’n advocaat

Donderdag in Jinek: Gordon reageert op online haatreacties met z’n advocaat
Dit zijn de gasten van donderdag 18 februari

Kijktip :

Zanger Gordon is helemaal klaar met anonieme online haat. De zanger doet aangifte tegen de mensen achter deze haatreacties en wil met een petitie anoniem reageren onmogelijk maken. Vanavond reageert Gordon bij Jinek, samen met zijn advocaat Merel Teunissen. Bekijk hieronder wie er vanavond nog meer te gast zijn bij Eva Jinek aan tafel.

De gasten in Jinek van donderdag 18 februari.

  • De verkiezingen komen er aan, en die gaan over veel meer dan alleen corona. Volgens de SGP en D66 moet er opnieuw naar de abortuswet worden gekeken. Alleen wil kamerlid Pia Dijkstra dat de rechten van vrouwen worden uitgebreid terwijl Kees van der Staaij de abortuswet juist wil aanscherpen. Ze gaan aan tafel bij Jinek met elkaar in gesprek.

  • Gisteravond zagen 1,3 miljoen kijkers hoe kunstenares en fotograaf Micky Hoogendijk wereldstad Los Angeles heeft ingeruild voor het Brabantse Hoogeloon. Vanavond praten we verder over haar leven in Nederland, haar nieuwe carrière en haar plannen om Europa te veroveren.

  • Noem een componist en Tijl Beckand zal niet uitgepraat raken. Hij heeft ons al college gegeven over Beethoven en Mozart, vandaag is het de beurt aan Chopin. Wie was deze man die de pianomuziek voor altijd heeft veranderd? Vanavond vertelt Tijl alles.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Gordon reageert op online haatreacties met z’n advocaat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier