Slotaflevering De wereld van de Chinezen zondag te zien op NPO 2

Slotaflevering De wereld van de Chinezen zondag te zien op NPO 2
Ruben Terlou is terug in Nederland

Kijktip :

Zondagavond (21 februari) is de laatste aflevering van De wereld van de Chinezen, waarin Ruben Terlou de invloed en aanwezigheid van China in de wereld onderzoekt, te zien op NPO 2. In deze slotaflevering arriveert Terlou in Nederland.

De wereld van de Chinezen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Giethoorn
Hij wil weten wie de Chinezen zijn die zich in ons land hebben gevestigd en daarvoor trekt hij onder meer naar één van dé Chinese trekpleisters: Giethoorn. Daar ontmoet Terlou een vindingrijke Chinese ondernemersfamilie, die werkelijk van alle markten thuis is. Ook bezoekt Terlou de Rijksuniversiteit Groningen voor een gesprek met een Chinese student.

Lees verder onder de video's.

Logistiek imperium
De natuurkundestudent vertelt hem dat hij op het punt staat terug te keren naar China. En in Tilburg heeft een Brabantse ondernemer een logistiek imperium opgebouwd door zaken te doen met de Chinese staat. Tot slot praat Terlou met een aantal geadopteerde kinderen. Zij worstelen met hun identiteit.

De slotaflevering van De wereld van de Chinezen is op zondag 21 februari om 20.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De wereld van de Chinezen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering De wereld van de Chinezen zondag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier