Nieuwe talkshow Splntr! met Splinter Chabot vanaf zondag te zien op NPO 3

Nieuwe talkshow Splntr! met Splinter Chabot vanaf zondag te zien op NPO 3
Jonge presentator ontvangt niet-alledaagse gasten

Kijktip :

De immer enthousiaste Splinter Chabot is van vele markten thuis. Hij is al lang niet meer alleen de zoon van Bart Chabot. Deze nieuwe status als bestormer van het Nederlandse medialandschap bewijst hij zondag nog maar eens met de start van zijn eigen talkshow Splntr!

Splntr! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Niet-alledaagse gasten
In dit programma ontvangt Splinter Chabot niet-alledaagse gasten uit de wereld van de kunst, cultuur, politiek en media. Deze treedt hij met een open vizier tegemoet op zijn zoektocht naar bijzondere verhalen en kleurrijke anekdotes. Elke aflevering komen drie gasten vertellen over hun drijfveren, obstakels en uitdagingen. Het doel van Chabot? "Zonder taboes én feestelijk het weekend afsluiten".

Wie is de Mol?
Ook wil Chabot met zijn programma een podium bieden aan jonge en talentvolle makers. Splntr! is een natuurlijk gevolg van de opmars die Chabot de afgelopen jaren in de media heeft gemaakt. Van 2017 tot 2019 was hij landelijk voorzitter van de JOVD (de jongerentak van de VVD). Hij verscheen diverse keren als tafelheer in De wereld draait door, zijn eerste boek verscheen vorig jaar én hij schittert momenteel in Wie is de Mol?

De nieuwe talkshow Splntr! is vanaf zondag 21 februari wekelijks rond 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Splntr! terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe talkshow Splntr! met Splinter Chabot vanaf zondag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV